В.о голови Закарпаття закликав негайно вирішити питання газопостачання освітніх закладів Виноградівщини

В.о голови Закарпаття закликав негайно вирішити питання газопостачання освітніх закладів Виноградівщини
Питання негайної передачі понад 60 шкіл та дитсадочків Виноградівського району в оперативне управління комунальної установи «Центр з обслуговування закладів освіти» та підписання угоди із Закарпатгазом вирішувалося на порядку денному під час наради, яку провів в.о.голови ОДА Олексій Гетманенко.

 

Участь у заході також взяли заступник голови ОДА Ольга Травіна, керівники Виноградівщини – Віталій Любка та Василь Кіш, директори департаментів освіти та фінансів ОДА – Ганна Сопкова і Петро Лазар, голова правління АТ «Закарпатгаз» Віталій Шатило та ін.

Рішення про передачу майнових комплексів закладів освіти комунальній установі прийнято на сесії райради ще у вересні 2019 року, однак управління освіти молоді та спорту  РДА досі його не виконало. Крім того, в районному бюджеті передбачено 471 млн грн на утримання закладів освіти. Тож, наразі необхідно посадовим особам підписати всі акти передачі-прийому і поставити крапку в цій ситуації.

Олексій Гетманенко, уважно вислухавши всі думки з проблемних питань в освітній галузі району, чітко поставив вимогу – до кінця робочого дня підписати всі необхідні документи про передачу майна закладів освіти району та укласти угоду із Закарпатгазом.

- Думайте у першу чергу про людей, а не про політичні уподобання, - закликав очільників Виноградівщини Олексій Олександрович. – Покінчіть нарешті з цією ганебною ситуацією задля уникнення відключення шкіл та садочків від газопостачання!

Пресслужба ОДА

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграм

 

03 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів