ФК «Ужгород» по-товариськи розійшовся з ФК «Кошіце»

ФК «Ужгород» по-товариськи розійшовся з ФК «Кошіце»
Сьогодні, 30 січня ФК «Ужгород» провів третій контрольний матч під час першого циклу підготовки до другої частини чемпіонату України з футболу в другій лізі. Суперником «Ужгорода» став ФК «Кошіце», який також проводить підготовку на Закарпатті.

 

Ужгородці розпочали доволі стрімко і їх стартовий напір вилився в результат – новачок господарів Іван Качур, який перебуває на перегляді зумів скористатися своєю нагодою й відкрив рахунок у матчі. Проте, гості доволі швидко оговталися взяли гру під свій контроль, більше атакували. Та до завершення першої половини гри двічі змушували нашого кіпера Михайла Готру витягувати м’яч із власної сітки воріт.

Другий тайм проходив також за невеликої переваги словацької команди, яка виступає в 2-й словацькій лізі (аналог нашої 1-ї). Гості діяли більш гостро в завершальній фазі атаки. Чудово провів поєдинок воротар закарпатської команди Михайло Готра, який не дав можливості кошицьким гравцям збільшити свою перевагу. А от підопічні Михайла Іваниці таки змогли скористатися помилкою гостей, і в одній із атак наприкінці матчу В’ячеслав Пінковський вдало зіграв на добиванні, і м’яч після рикошету влетів у сітку воріт словацького колективу. «Ужгород» цілком міг вийти й переможцем цього двобою, якби досвідчений Адріан Пуканич вдало завершив атаку, але хавбек замешкався з ударом, почав обігрувати оборонця й випустив м’яч за межі поля.

Тож нічия – 2:2.

Після цього матчу ужгородці завершують перший етап підготовки, а через кілька днів стартує другий цикл навчально-тренувальних зборів.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів