В 9-му турі УФЛ лідери очок не втрачають

В 9-му турі УФЛ лідери очок не втрачають
«Ужнет» зробив величезний крок на зустріч новому чемпіонству. Минулорічний чемпіон 25 січня, в спорткомплексі «Юність» у центральному матчі зони Другої ліги чемпіонату України (Суперліги) зуміли здолати свого основного суперника- «Медею». Рахунок матчу – 6:3. Долю поєдинку вирішив перший тайм.

 

Неквапливо, але чітко та злагоджено «ужнетовці» зусиллями Чедрика та Мирончука заколотили у ворота суперника 4 мячі у першу 15-ти хвилинку: двічі забили після комбінацій, двічі після перехоплення на чужій половині майданчика. «Медея» ще до перерви встигла прийти до себе та відіграти 1 м’яч – на 17-ій забив Роботишин. Але гол Чедрика на початку другого тайму добив суперника – за рахунку – 1:5 повернутися до гри важко. Хоч і спроби були – «Медея» протягом тайму забила двічі – все на рахунку Роботишина. 

Але на більше її не вистачило. Моменти були. Але то невезіння, то не надто точні удари інтригу не повернули. Натомість Чедрик відзначився вчетверте в матчі – з пенальті – 6:3. Міг «Ужнет» виграти і більше, але ще одне пенальті не реалізували – попали у штангу.

У підсумку «Ужнет» йде у відрив у турнірній таблиці і випереджає найближчого переслідувача на 4 очки.

Допоки лідери «Ужнет» та «Медея» з’ясовували відносини у очному протистоянні, в зоні Другої ліги України (Суперліга) відбулися й інші матчі. 

Зафіксовано 1 нічию та 2 сухі перемоги, що є для футзалу не частим явищем. Так, третя команда дивізіону «Беркут» наколотила 5 голів у ворота «Юніпова» і не пропустила у відповідь – 5:0 (Бако-3, Мкртичан, Богач).Завдяки цій перемозі мукачівці наблизилися на відстань у 2 очки від 2 місця, де розташувалася «Медея». Не пропустив голів у відповідь і «Патріот». Вони перемогли «Вопак» і зрівнялися з ними по очкам – 2:0 (Жолтанич, Арбузов). А ось у грі «Уж» - «Худльово» переможця не було виявлено. Гра була дуже цікавою – «Худльово» до 23-ої хвилини вели в рахунку – 3:0. Але не втримали перевагу і «Уж» створив камбек – 3:3 (Боїшко-2, Михайловський – Мадяр, Жидик, Волошин).Завдяки такому результату «Уж» зміцнив свою 4 сходинку, але відпустив на 6 очок вперед «Беркут»

Турнірне становище Суперіліги: Ужнет – 25; «Медея» – 21; «Беркут» – 19; «Уж» – 13; «Худльово» – 9; «Патріот», «Вопак» – 7; «Юніпов» – 3.

Цікавим вийшов тур у Вищій лізі УФЛ. «Чокі» хоч і продовжив свою переможну серію (тепер вона складає 9 матчів поспіль), але цього разу результат їм дався складно. «Дюшес» набрав хід і завдав проблем лідеру – на перерву команди пішли за рахунку – 3:4 на їх користь. Проте, у другому таймі лідери вишки довели справу до звичного – перемоги 5:4 (Лукіяник, Бібіков-2, Мартинич, Товтин – Гальчак-2, Джанда, Сердюк). 

Доволі неочікувано до лідерів підібрався «Трактор». А все завдяки їх перемозі над «Коритнянами», яка допомогла випередити останніх у турнірній таблиці. При чому перемогли з великим рахунком – 5:0 (Маринець, Кардач, Федчук-2, Булеца).

Результативну та яскраву нічию подарували «Епіцентр» та «Кам’яниця». Вони зіграли – 7:7 (Нестерак-3, Бабяк, Джуджук, Шекета – 2 – Блага-3, Мицька-2, Калинич, Диковець). Видовищним виявився і матч «Тімвіра» та «Штурма», який допоміг першим залишитися на другій сходинці. Саме «Тімвір» переміг – 6:4 (Пайдич-2, Балажинець, Д. Антошин-2, О. Антошин – Трачук-2, Машіка, Стець).

Турнірна таблиця: «Чокі» – 27; «Тімвір» – 16; «Трактор», «Коритняни» – 13; ДЮШЕС – 11; «Штурм» – 10; «Кам’яниця» – 8; «Епіцентр» – 5.

Багатим на голи виявився 9-ий тур і у Першій лізі. Принаймні, у матчі лідера – точно. «Лугош» розгромив «Ужнет+» з рахунком 8:1 (О. Грицькевич-3, Є. Грицькевич, Скунзяк, Яхимець, Сугоняк, Товт – Олаг). Інші команди стільки не забивали. Найближчий переслідувач лідера, «Зіна», лише мінімально переграв свого опонента – «Октаву» – 2:1 (Данкулинець-2 – Орос). Сторожниця» у дуже важливому для себе матчі зуміла розгромити «Будівельник» – 5:0 (Савко-4, Маряш) і це дозволило обійти їх у турнірній таблиці. І вони стали ближче до третього місця, де перебуває «Шипіт». Вони свій матч не змогли виграти – лише 1:1 із «Зінедіном» (І. Мушка – автогол). 

Турнірне становище: «Лугош» – 24; «Зіна» – 18; «Шипіт» – 15; «Сторожниця» – 14; «Будівельник» – 13; «Ужнет+» – 8; «Октава» – 6; «Зінедін» – 5;

У Другій лізі інтрига триває. Лідер «Імперія», після поразки в минулому турі, реабілітувалися та видали результативну перемогу над «Баранинцями» – 6:2 (Лаба, Надь, Климпуш, Курта, Рогач, Фурик – Басараб, Шалаха). Продовжує їх переслідувати «Брама». В дербі Ужгородського району вони здолали «Вовкове» – 5:2 (Білінський-3, Чутора-2 – Обдирко-2). Доволі несподівано у битву лідерів увірвався «Гермес». Вони розгромили «ОК ДЮСШ ФСТ Україну» з рахунком – 9:2 (Сокол-2, Черничко, Шоляк, Ялочик, Дано-2, автогол – Сокач, Головей) і піднялися у трійку лідерів. А ось «КС Ужгород» другий матч поспіль втрачає свої позиції. Вони поступилися «Турбогазу» – 7:4 (Проданюк, Ніцкулич, Ганусин, Лукач, Свадеба-2, Шатан – Назаренко-2, Урись, Гоца).До слова, саме у цьому матчі був проведений тисячний гол цього сезону, його автором став Олександр Назаренко з команди КС Ужгород. Варто зазначити,що Олександр також очолює гонку бомбардирів з-поміж гравців Другої Ліги. Одразу після матчу Назаренко отримав пам‘ятний приз з нагоди рекорду

Турнірне становище: «Імперія» – 19; «Брама» – 16; «Гермес», КС «Ужгород» – 15; «Вовокове» – 14; «Турбогаз» – 13; «Баранинці» – 11; ОКДЮСШ ФСТ «Україна» – 1.

УФЛ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів