В Ужгороді – відкрита першість Закарпатської області з плавання

В Ужгороді – відкрита першість Закарпатської області з плавання
Відкрита першість Закарпатської області з плавання триває цими вихідними в Ужгороді, у басейні спортивно-оздоровчого комплексу Ужгородського національного університету. Продовжать турнір і завтра, тоді ж відбудеться і нагородження спортсменів.

 

Змагання проводять із метою формування збірних краю в різних вікових категоріях для участі у всеукраїнських та міжнародних заходах. Загалом у чемпіонаті змагаються кращі плавці Закарпаття – усього 137 учасників. Зокрема, 8 команд з Ужгорода, а також спортсмени з Ужгородського району, Мукачева та Рахова.

Сьогодні на урочистому відкритті міський голова Ужгорода Богдан Андріїв привітав учасників, подякував тренерам і батькам юних плавців за сприяння в спортивному вихованні молоді, а також організаторам за проведення турніру на високому рівні. Богдан Євстафійович побажав дітям вдалих стартів і перемог, а також відзначив, що вже невдовзі в Ужгороді з’явиться ще один професійний басейн – у Класичній гімназії.

 

Голова Федерації водних видів спорту Закарпатської області Роберт Левицький вручив Богдану Андріїву диплом за підтримку водних видів спорту та подякував за сприяння в проведенні змагань. Також відзнаки вручили кращим тренерам і юним плавцям за досягнення в цьому виді спорту.

Пресслужба Ужгородської міської ради

 

01 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів