Через приховані цигарки в українця на кордоні Закарпаття вилучили автівку

Через приховані цигарки в українця на кордоні Закарпаття вилучили автівку
У суботу, 1 лютого 2020 року, на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці Держмитслужби припинено незаконне вивезення до Угорщини тютюнових виробів. Цигарки вивозив громадянин України, який заїхав на митний пост на автомобілі «MAZDA 6» з українською реєстрацією. Наразі складено протокол про порушення митних правил, цигарки та автомобіль, вартість якого понад 194 тис. грн, вилучено.

 

На підставі наявності ознак облаштування транспортного засобу спеціально виготовленими сховищами або використання інших засобів чи способів, що ускладнюють виявлення товарів, працівники митниці прийняли рішення провести повний митний огляд автомобіля із застосуванням кінологічної команди. У ході поглибленого огляду митники виявили 1300 пачок цигарок «MARSHALL» без акцизних марок України.Цигарки були приховані в спеціально обладнаних та пристосованих з метою незаконного переміщення сигарет через митний кордон України сховищах-тайниках: лівому та правому порогах автомобіля, а також за заднім бампером.

Таким чином, українець вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених тайників. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Джерело: Закарпатська митниця Держслужби

 

02 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів