Стартувала футбольна Зимова першість Закарпаття

Стартувала футбольна Зимова першість Закарпаття
Цими вихідними на Закарпатті розпочалися перші офіційні старти з футболу – зимова першість Закарпаття.

 

1 лютого в Середньому МФА зіграв з володарем Лігочемпіонівського кубку краю – лінцівською «Зіркою».  Незважаючи на те, що «Зірка» виступала в районному чемпіонаті Ужгородщини, ця команда справила приємне враження, відігравши перший тайм досить потужно і зберігши свою ворота на замку з таким суперником. Адже чимало гравців МФА в минулому грали на всеукраїнському рівні, тож переважали більш вікових гравців «Зірки» в багатьох компонентах.

Навіть, граючи вдесятьох,  червону картку отримав воротар МФА Максим Колісник, мукачівці без особливих надзусиль влучними пострілами Трачука, Гогерчака, Вісторобського та Станковича впевнено перемагають лінцівський колектив – 4:0

Ще один матч групи В, між ужгородським «»Страйвером» та ФК «Локомотив-Чоп» завершився впевнено перемогою «Страйвера» - 7:3. У складі ужгородців покером відзначився Руслан Соскида.

Команда «Нижній Коропець»  цей тур пропускала.

У групі А СДЮСШОР U-17 виборює вольову перемогу в зустрічі з ФК «Бобовище», причому ужгородці двічі в ході поєдинку зуміли відігратися – 3:2. Ще один матч у цій групі пройде за тиждень – 9 лютого між МФА «Мункач» U-17 та ФК «Середнє».

У групі С матчі відбулися в Виноградові. Вдало розпочала свої поєдинки іршавська «Бужора», яка «познущалася» з «Великої Копані» - 9:1. Покером у цій зустрічі відзначився нападник «Бужори» Мирослав Мудра. А от в іншому матчі місцевий «Севлюш» більш скромніше – 6:0 перемагає «Боржавське» .

У групі D команди проводять поєдинки в Хусті. «Вільхівці» здолали міжгірську «Верховину» - 3:1, а «Хуст» обіграв «Карпати» з Дубового. Ще одна команда цієї групи «Діброва» (Нижня Апша) тур пропускала.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів