В зимовій першості Закарпаття з футболу лідери пригальмовують

В зимовій першості Закарпаття з футболу лідери пригальмовують
Минулих вихідних 8-9 лютого відбувся 2-й та 1-й перенесений тури групового етапу.

 

Найбільш неочікуваним результатом став поєдинок у групі В на стадіоні в с. Середнє де лідер групи до цього часу «Страйвер» у складі якого виступають екс-гравці «Миная» неочікувано поступився лінцівській «Зірці», котра грала в чемпіонаті Ужгородщини – 0:1. Можливо для «Страйвера» далася взнаки інтенсивність, адже днем раніше вони здолали «Н.Коропець» - 1:0, тож не вистачило сил. І в матчі з «Зіркою» долю матчу визначив єдиний м’яч у матчі, який  був проведений у першому таймі. Ще один матч цієї групи відбувся на ужгородському «Авангарді», де мірялися силами мукачівський МФА та чопський «Локомотив-Чоп». 6:0 на користь МФА з таким рахунком завершився цей матч. Відкрив лік голам Іван Станкович, який днями святкував свій день народження, тож зроби собі подарунок. Його почин продовжив на 20-й хвилині Іван Паламарчук. А в другому таймі мукачівці ще чотири рази «розписувалися» в воротах чопської команди – Іван Русин та Михайло Хміль, який тричі бездоганно виконав удари зі штрафного.

А от уже 9 лютого «Локомотив-Чоп» зумів дещо реабілітуватися, здолавши «Н.Коропець» - 0:2.

Турнірне становище групи В: МФА, «Страйвер» - 6 очок; «Зірка», «Локомотив-Чоп» - 3; «Н.Коропець» - 0.

У наступному турі групи В відбудуться такі матчі: 15 лютого (субота)ФК «Страйвер» (Ужгород) – МФА «Мункач» U-19 (Мукачево) – початок о 13:00, стадіон смт Середнє; ФК «Зірка» (Лінці) – ФК «Н.Коропець» – початок о 14:00, ужгородський стадіон «Авангард»

16 лютого (неділя): МФА «Мункач» U-19 (Мукачево) – ФК «Н. Коропець» – початок о 12:00; ФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Зірка» (Лінці) – початок о 14:00

У групі А маємо також цікаві результати. Зокрема МФА U-17 зіграв два поєдинки. Команда «Мункач футбольна академія» U-17 стартувала в зимовій першості Закарпаття з поразки. Підопічні Віктора Яічника вкрай невдало зіграли з ФК «Бобовище». Вже на 19-й хвилині бобовищанці сповна скористалися помилкою оборонців і заробили пенальті, яку точно реалізував Калій.  Далі ж гра тривала в центральній частині поля. А вже наприкінці тайму мукачівці знову помиляються в обороні – Річард Шольц зумів віддати передачу на хід Русина і той переграє нашого стража воріт – 0:2.      Після десяти хвилин другої половини матчу швидкий Олег Шокун скорочує відставання, та через неповних 20 хвилин «Бобовище» проводить стрімку атаку, яка завершується третім голом. Тож поразка- 1:3.

Реабілітувалися мукачівці вже наступного дня в поєдинку з ФК «Середнє». Перший тайм завершився нічиєю – 0:0, а от в другій частині поєдинку вже на 47-й хвилині МФА через порушення правил у карній зоні отримав право на виконання пенальті, який точно виконав Олег Шокун. Та вже через 5 хвилин середнячці змогли провести гол у відповідь, відзначився Валерій Роля, але на більше господарів не вистачило. Натомість, МФАзагралабільш мобільніше і навіть нереалізований пенальті не завадив дотиснути суперника, який почав грати вдесятьох. Фарасенко Віталій та Олег Шокун доводять справу до перемоги – 3:1.

А в іншому матчі  цієї групи СДЮСШОР напередодні також зіграв унічию з ФК «Середнє», втративши перемогу на останніх хвилинах гри – 1:1.

Турнірне становище групи А: СДЮСШОР – 4 очки; Бобовище, МФА – 3; «Середнє» - 1.

У наступному турі відбудуться такі матчі : МФА «Мункач» U-17 (Мукачево) – СДЮСШОР (Ужгород) – початок о 11:00ФК «Середнє» – ФК «Бобовище» – початок об 15:00

У групі С, команди грають у Виноградові центральним матчем туру стало протистояння вищелігових колективів місцевого «Севлюша» та іршавської «Бужори», яку, до слова, тренує екс-наставник "Севлюша" Іван Білак. Матч завершився бойовою нічиєю – 2:2. Першими повели іршавчани, однак нападник виноградівців Михайло Чедрик спочатку відновив рівновагу після того як добив м’яч у ворота після парируваного кіпером «Бужори» пенальті, а далі й взагалі вивів «Севлюш» уперед на початку другого тайму. Але екс-гравець «Севлюша» Мирослав Мудра, який нині захищає кольори «Бужори» за десять хвилин до завершення матчу проводить гол і здобуває заліковий бал.

Матч «Боржавське» - «Копаня» завершився перемогою «Боржавського» - 1:0

Турнірне становище: «Бужора», «Севлюш» - 4; «Боржавське» - 3; «Копаня» - 0.

У групі D маємо такі результати: 8 лютого. ФК «Діброва» (Н. Апша) – ФК «Вільхівці» – 2:4;ФК «Хуст» – ФК «Верховина» (Міжгір’я) – 2:0; 9 лютого ФК «Карпати» (Дубове) – ФК «Вільхівці» – 0:4; ФК «Діброва» (Н. Апша) – ФК «Верховина» (Міжгір’я) – 2:3.

Турнірне становище: «Вільхівці» - 9; «Хуст» - 6; «Верховина» - 3; «Карпати», «Діброва» - 0.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів