«Минай» зіграв спаринги з «Ужгородом» та «Рухом»

«Минай» зіграв спаринги з «Ужгородом» та «Рухом»
«Минай», який продовжує підготовку до другої частини чемпіонату України з футболу в першій лізіз футболу упродовж двох днів – 8 та 10 лютого зіграв два спаринги. Удома минайці зіграли з ФК «Ужгород». Містяни першими повели в рахунку – зі штрафного відзначився Адріан Пуканич.

 

Та вже в другій половині зустрічі команда Василя Кобіна, завдяки Роберту Гегедошу відновлює рівновагу, а ще через 15 хвилин Олег Маїк чудовим ударом вивів «Минай» уперед – 2:1. Саме з таким рахунком завершився цей товариський поєдинок.

Вже через день «Минай» у Львові зіграв наступний спаринг з лідером першої ліги винниківським «Рухом». І доволі несподівано розгромно поступився – 0:6. Вплинуло на перебіг матчу й те, щозакарпатська команда вженатретійхвилиніпоступалася 0:2. Маланагодискоротитивідставання в рахунку, натомість пропустила ще один гол до перерви. У другому таймі та ж ситуація: пропустили стільки ж, а забити не змогли.14 лютого «Минай» знову спарингуватиме з «Ужгородом». У кадровому плані команда Василя Кобіна поповнилася двома гравцями – вихованцем СДЮСШОР (Ужгород) Дмитром Сартіною, котрий грав за МФК «Миколаїв», та півзахисником донецького «Олімпіка» й київського «Арсеналу» Володимиром Дороніним.

Після цього «Минай» з 17 лютого відправиться на третій тренувальний збір до Туреччини, в м. Сіде, де готуватиметься до 3 березня. Як повідомляє офіційний сайт клубу «Минай» підопічні Василя Кобіна зіграють 4 товариські матчі. Вже є відомі дати проведення ігор:21 лютого закарпатці зіграють з одним з лідерів першої ліги Данії – ФК «Віборг»23-го лютого на нас очікуєгра з командою ВищоїлігиБілорусі – ФК «Мінськ». Наступного дня, 24-го, зіграємо з представникомтієї ж ліги – ФК «Вітебськ».

А 1-го березня проведемоспарингіздавнімзнайомим – ФК «Оболонь-Бровар» (Київ).

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів