ЛЕГО ДУПЛО – оригінальний конструктор для початківців будівельників

ЛЕГО ДУПЛО – оригінальний конструктор для початківців будівельників

 

LEGO DUPLO – це серія конструкторів, розроблена для малюків віком від 1,5 до 6 років. Познайомитися з актуальним каталогом можна в інтернет-магазині Панама https://panama.ua/brand/2483-28907/.

Запропонувати новий варіант було вирішено, щоб повністю виключити можливість травмування дрібними елементами. Перші набори з цієї лінійки були виготовлені ще в 1969 році, через 37 років заснування бренду ЛЕГО. Цікаво, що спочатку це було доповнення до звичайного конструктора, що складаються з декількох брусків, які були в 8 разів більше, ніж стандартні елементи. Використовувалися тільки 4 основних колорита – червоний, жовтий, блакитний, білий, які відповідали кольоросприйняттю дітей 1-2 років. Всі елементи легко поєднуються та не вимагають особливих зусиль.

Окремий напрямок

В середині 70-х LEGO DUPLO стає самостійною серією, розширюється цільова аудиторія. Лінійка двічі змінювала назву. З 1977 по 1979 рік вона називалася Preschool, так виробник підкреслив, що цільова аудиторія тепер стала ширше та включає не тільки малечу, але й дошкільнят (5-6 років). У 2002-му компанія вирішила, що стара назва вже не актуальна й почала випуск комплектів Explorе, хоча концепція залишилась без змін. За два роки було випущено 7 оригінальних наборів, але споживачі не оцінили нововведення й на коробках знову з'явилося знайоме DUPLO.

Серія постійно вдосконалювалась й доповнилася новими пропозиціями. Спочатку це були різні ігрові фігурки, потім транспортні засоби, герої діснеївських мультфільмів. У лінійку увійшли спеціальні набори, розроблені для дошкільних дитячих установ.

За допомогою конструкторів LEGO DUPLO малюк познайомиться з поняттями форми і розміру, дізнається як виглядають тварини, рослини, транспорт.

 

11 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів