Про можливість здобути ще одну освіту в УжНУ – розповіли працівникам Ужгородської міської ради

Про можливість здобути ще одну освіту в УжНУ – розповіли працівникам Ужгородської міської ради
Про можливість здобути ще одну вищу освіту в УжНУ – за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування” – розповіли днями працівникам Ужгородської міської ради.

 

Керуюча справами виконкому міськради Олена Макара представила гостей із вишу – декана факультету суспільних наук Ужгородського національного університету Юрія Остапця та його заступника Володимира Гирю, наголосила колегам, що для подальшої трудової діяльності це хороша нагода поліпшити свої навички та здобути нові знання.

Юрій Остапець зазначив, що, окрім навчання на платній основі, відтепер є нагода здобувати фах абсолютно безкоштовно - за державним замовленням Національного агентства України з питань державної служби. Наголошувалося, що таку можливість мають дерслужбовці, які працюють, зокрема, в органах місцевого самоврядування не менше одного року (на період подання документів для вступу). Присутніх ознайомили з порядком прийому на навчання за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування”.

Своєю чергою, Володимир Гиря пояснив, які документи потрібно підготувати для вступу, зазначив, що навчання триватиме 1 рік та 4 місяці й охопить 3 сесії, завершиться написанням магістерської роботи, тема якої (на вибір) може стосуватися навіть Ужгорода, наприклад, щодо розвитку комунального транспорту в місті.

Також було зазначено, що обсяг державного замовлення на підготовку магістрів за цією спеціальністю визначається рішенням конкурсної комісії НАДС із відбору виконавців державного замовлення на підтримку магістрів. Прийом документів розпочинається 1 квітня. Необхідно буде пройти вступні випробування з основ держави і права, основ економіки, іноземної мови, а також співбесіду з питань, що стосуються державного управління. Задля більшого інформування також роздали додаткові матеріали з промоцією факультету. Наостанок Олена Макара закликала колег проаналізувати почуту інформацію та визначитися з рішенням щодо вступу.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів