Щомісячно 144 тисячі в бюджет Ужгорода: Які переваги впровадження платної парковки на Фединця?

Щомісячно 144 тисячі в бюджет Ужгорода: Які переваги впровадження платної парковки на Фединця?
За годину парковки в Ужгороді незабаром доведеться платити 15 гривень. Наразі – лише на вулиці Фединця. Відповідне рішення оприлюднене на сайті Ужгородської міської ради. Щомісяця бюджет міста поповнюватиметься на 144 тисячі гривень. Нововведення має запрацювати після закінчення карантину.

 

Паркувальна розмітка, 133 автомісця і 15 гривень за годину – найближчим часом паркування на вулиці Фединця буде платним. Це для того, аби великогабаритні машини не перешкоджали дорожньому руху, перекриваючи його, а мешканці та підприємці, котрі на тій вулиці мають власне житло чи бізнес, могли без перешкод залишати свою автівку. Для них паркування буде безкоштовним.

На розміщення парковки  є дозвіл з поліції.  Тож, підготовка до запровадження платної парковки триває: при в'їзді на вулицю Фединця встановлений спеціальний знак, на бруківці нанесені білі розмітки. Згодом тут встановлять паркомати для оплати і перевірятимуть все це контролери.

Щомісяця до бюджету міста з платної парковки, буде надходити 144 тис. гривень, кажуть в мерії. Місця для водіїв з інвалідністю теж передбачені, їх буде 15. Незабаром, крім Фединця, платні парковки планують встановити на Льва Толстого, проспекті Свободи та інших центральних вулицях міста.

Що про це думають містяни і що кажуть представники влади - дивіться у відео:

 

03 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів