Як закарпатцям підтримати малий бізнес?

Як закарпатцям підтримати малий бізнес?
Своїм списком з порадами для закарпатців поділилася Ірина Пригара.

 

"Одного дня ми усі прокинулись у іншому світі. Світі, що не дає можливості бачитись із друзями, купувати улюблені продукти на ринку чи спокійно працювати. Та малий бізнес може не пережити карантин, особливо ті, що розпочали справу нещодавно :( Переважно, це ідейні люди чи сім'ї, що вирішили присвятити своє життя маленькій, але важливій справі. Саме вони створюють круті локальні продукти, та роблять ваш регіон особливим. Як їм допомогти пережити карантин? #Купуйумалих

Можна просто купляти продукти онлайн у дрібних виробників. Так, це займе більше часу ніж купівля індустріальних продуктів, та вдячність і любов малого виробника це компенсує ;) Шукайте виробників у своєму регіоні, так ви зможете не тільки підтримувати локальний бізнес, але і дбати про екологію. Отож, пропоную мій супер-список виробників "Сама їм і вас запрошую"

 Еко-ферма "Зелений гай" - козячий сир, м'ясні продукти, яблучний сік;  Медовий дім - мед та продукти бджільництва ;  ЕКО - Карпати - козячий сир;  ФГ "Байково" (Василь ПроданОля Продан) - овечий сир, бринза, вершки, ягнятина; Традиційна Бринза Хустщини - бринза; ФГ "Гашпар" (Alexander Hashpar) - м'ясні продукти; Дегустацiйний зал лекварю та мяса села Ботар - Угочанський смак - лекварі (без цукру!), м'ясні продукти, соки, сиропи;  Люся Федоранич - перепелині яйця (Хуст);  Лавандова Гора - сиропи, мило,чай, мішечки з лавандою;  Elit Phito - олії, шроти, клітковина;  Карпатчай - іван-чай;  Перечинський часник (Vladislav Simochko) - консервований часник, свіжий часник - у сезон; Povna Banka - джеми;  ТМ Закарпатський пряник - пряники; Golden Fruit - Солодощі від Людмили - сухофрукти в шоколаді; Бринза Закарпаття від ФГ Роcтока - бринза, вурда, м'ясні продукти; Людмила Бердар (Liudmyla Berdar) - божественний чорнослив; Nota Bete (Ирина Надь) - вино; Лаборця2 - хліб (Ужгород); Перечинська мануфактура - сир; Shtefanyo Valentin & Valentina - кондитерські вироби та хліб (доставка по Ужгороду); Карпатський Буйвіл - продукція з буйволиного молока.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів