Як закарпатцям підтримати малий бізнес?

"Одного дня ми усі прокинулись у іншому світі. Світі, що не дає можливості бачитись із друзями, купувати улюблені продукти на ринку чи спокійно працювати. Та малий бізнес може не пережити карантин, особливо ті, що розпочали справу нещодавно :( Переважно, це ідейні люди чи сім'ї, що вирішили присвятити своє життя маленькій, але важливій справі. Саме вони створюють круті локальні продукти, та роблять ваш регіон особливим. Як їм допомогти пережити карантин? #Купуйумалих
Можна просто купляти продукти онлайн у дрібних виробників. Так, це займе більше часу ніж купівля індустріальних продуктів, та вдячність і любов малого виробника це компенсує ;) Шукайте виробників у своєму регіоні, так ви зможете не тільки підтримувати локальний бізнес, але і дбати про екологію. Отож, пропоную мій супер-список виробників "Сама їм і вас запрошую"
Еко-ферма "Зелений гай" - козячий сир, м'ясні продукти, яблучний сік; Медовий дім - мед та продукти бджільництва ; ЕКО - Карпати - козячий сир; ФГ "Байково" (Василь Продан, Оля Продан) - овечий сир, бринза, вершки, ягнятина; Традиційна Бринза Хустщини - бринза; ФГ "Гашпар" (Alexander Hashpar) - м'ясні продукти; Дегустацiйний зал лекварю та мяса села Ботар - Угочанський смак - лекварі (без цукру!), м'ясні продукти, соки, сиропи; Люся Федоранич - перепелині яйця (Хуст); Лавандова Гора - сиропи, мило,чай, мішечки з лавандою; Elit Phito - олії, шроти, клітковина; Карпатчай - іван-чай; Перечинський часник (Vladislav Simochko) - консервований часник, свіжий часник - у сезон; Povna Banka - джеми; ТМ Закарпатський пряник - пряники; Golden Fruit - Солодощі від Людмили - сухофрукти в шоколаді; Бринза Закарпаття від ФГ Роcтока - бринза, вурда, м'ясні продукти; Людмила Бердар (Liudmyla Berdar) - божественний чорнослив; Nota Bete (Ирина Надь) - вино; Лаборця2 - хліб (Ужгород); Перечинська мануфактура - сир; Shtefanyo Valentin & Valentina - кондитерські вироби та хліб (доставка по Ужгороду); Карпатський Буйвіл - продукція з буйволиного молока.
Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі
До теми
- Ужгородський батальйон ТрО терміново шукає операторів БПЛА та спеціалістів з РЕБ
- Рожева весна на тарілці: в Ужгороді створили сакура-меню зі справжніми квітами
- «Світ писанки» в Ужгороді: передчуття Великодня та підтримка захисників
- В Ужгороді пройде майстер-клас на розкриття креативного мислення
- В Ужгороді фіксують зростання випадків захворювання на кір – медики закликають вакцинуватися
- В Ужгороді влаштували перформанс із тисячею паперових журавлів
- В інклюзивній майстерні-кав'ярні «Янгол» продовжують серії різноманітних майстер-класів
- Унікальну операцію провели у Клінічній лікарні планового лікування в Ужгороді
- У Закарпатському центрі нейрохірургії та неврології щодня приймають 10 пацієнтів з епілепсією
- Ужгородців закликають долучитися до обговорень про перейменування однієї з вулиць на честь ректора Закарпатської академії мистецтв Івана Небесника
- У 2024 році в Ужгороді від туберкульозу померли 16 людей. Медики наголошують: ця хвороба виліковна, якщо вчасно її діагностувати
- Як працює реабілітаційна зала для військових та цивільних в Закарпатській лікарні?
- "Про насильство не мовчать!" — закарпатські патрульні інформували, як діяти у разі домашнього насильства
- Сакура в кадрі: благодійний фотоконкурс стартував в Ужгороді
- Соціальні майстерні БФ "Карітас–Ужгород" допомагають людям з ментальною інвалідністю
- В УжНУ сьогодні навчаються студенти-іноземці із 26 країн
- Жінок, які чекають чоловіків з війни, запрошують в Ужгороді на захід з емоційної та психологічної підтримки
- Якість повітря в Ужгороді моніторять у лабораторії спостережень Закарпатського гідрометцентру
- Ужгородці стали переможцями міжнародного конкурсу учнівської творчості словацької поезії та прози
- Феномен Сергія Федаки. Той, хто написав «Історію України» в 16 томах
До цієї новини немає коментарів