На Закарпатті фіксують передвеликодній аншлаг

На Закарпатті фіксують передвеликодній аншлаг
Закарпатці з різних кінців області інформують про черги до ринків та супермаркетів за продуктами. Щоправда, утворюються вони в один час, а в інший уже розсіюються. Тому головне - потрапити на вдалиий період.

 

Передвеликодній ажіотаж за продуктами харчування триває. Вчора ми писали про те, що відбувається на ринках та в супермаркетах області в ціновому сенсі, сьогодні інформуємо про те, про що говорять краянм у організаційному плані.

Уже вчора можна було помітити значне пожвавлення на вулицях населених пунктів Закарпаття. Це й зрозуміло: карантин - карантином, а Великдень у православних християн ніхто не відміняв. Саме тому краяни вже готуються до святкування. І хоча ніби гостей більшість і не чекає, навіть для своїх родин стіл треба накрити...

Найбільшим попитом наразі користуються м'ясні лавки та продуктові магазини чи "точки", де продають свіжу зелень.

У той же час зрозуміло, що ринки та супермаркети не справляються з одномоментним напливом споживачів. Закупитися ж треба всім, а впускають на територію торговельних площ обмежену кількість людей. І хоча, приміром, в Ужгороді в багатьох супермаркетах практично щоп'ять хвилин звучить звернення до споживачів поквапитися, швидше обирати товар, бо на вулиці чекають інші люди, то на ринках таке навряд чи почуєш, і багато хто вже звично гуляє торговельними рядами... Саме тому й виникають черги.  

Із Хуста вчора повідомив споживач, що під час відкриття місцевого ринку мешканці мало не билися - черга була такою, що ні про які карантинні заходи ніхто навіть не згадував!

В Ужгороді з дотриманням вимог трішки краще, але накопичення людей перед торговельними  об'єктами теж спостерігається. Приміром, черга на Зелений ринок, "тяглася" аж до Гірчичного зерна. Хто знає місто, може уявити, скільки це людей... Щопрада, до обіду було так, а після обіду черга зменшилася до "5-10 хвилин" очікування...

Тим не менше, закупити продукти треба. Тому - дотримуємося вимог безпеки і боремося з поширенням коронавірусу всім можливими способами. В тому числі дотриманням дистанції! Слідкуйте за собою та рідними і бережіть їх! 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів