Карантин, імовірно, продовжать: на які пом'якшення слід очікувати закарпатцям?

Карантин, імовірно, продовжать: на які пом'якшення слід очікувати закарпатцям?
Закарпатці вже відверто втомилися від карантину.

 

Але краяни розуміють його важливість. Стало відомо, що карантинні обмеження в Україні можуть продовжити до 12 травня, але з пом'якшеними умовами. Що саме може змінитися? 

Про це на брифінгу сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

"На найближче засідання уряду МОЗ буде виносити постанову щодо продовження дії карантину до 12 травня. Це викликано нашим рівнем захворюваності і тією небезпекою, яку несе коронавірусна хвороба", — сказав міністр.

За його словами, МОЗ передбачає низку пом'якшувальних заходів, що стосуватимуться прогулянок у парках та відкриття музеїв і бібліотек, але з чіткими застереженнями стосовно дотримання карантинних обмежень.

"Прогулянки парками будуть дуже чітко обмежені щодо кількості осіб і засобів індивідуального захисту під час прогулянок. В цій постанові (постанові МОЗ про продовження карантину — ред.) будуть визначені дуже чіткі критерії, — пояснив Степанов.

Він додав, що планується ще низка пом’якшень карантинних заходів, але не уточнив, яких саме. Проте наголосив, що "всі вони чітко регламетуватимуть, як саме можливо відвідувати той чи інший заклад".

Джерело: Суспільне

 

21 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів