DomComfort: побутова техніка в розстрочку онлайн

DomComfort: побутова техніка в розстрочку онлайн

 

Представники інтернет-магазину розповіли, чим відрізняються кредитні умови DomComfort від банківських, і як легко та швидко купити необхідну техніку без першого внеску.

 

Прості і прозорі умови

Інтернет-магазин техніки DomComfort пропонує своїм клієнтам можливість придбати товари в розстрочку без складних відсотків і прихованих комісій, без довідок про доходи та глибокого вивчення кредитної історії. Компанія розуміє, як важливо іноді буває мати можливість швидко купити потрібну техніку, навіть коли до зарплати 2 тижні і суми на перший внесок не відкладено. Тому всім клієнтам магазину доступна можливість оформити прозору розстрочку прямо на сайті, для чого не потрібні жодні додаткові документи, крім паспорта та ІПН.

Сума щомісячного внеску фіксована і обговорюється при оформленні розстрочки, а якщо з якихось причин клієнт змушений перестати оплачувати покупку, він може просто повернути техніку в магазин, не заходячи в більші борги.

Широкий асортимент

В каталозі DomComfort представлений великий вибір дрібної, великої та вбудованої побутової техніки, гаджетів і комп'ютерів, кліматичної техніки, кавових машин і меблів — всього, що може стати в нагоді в облаштуванні затишного житла або робочого місця. На масу позицій діють спеціальні ціни та знижки, а до габаритної і важкої техніки навіть пропонують безкоштовну адресну доставку, що істотно полегшує процес покупки.

Переваги DomComfort

Інтернет-магазин DomComfort особливу увагу приділяє комфорту клієнтів, враховує всі відгуки і прагне бути краще кожен день. Постійні клієнти компанії виділяють такі плюси магазину:

  • великий вибір товарів різних цінових категорій;
  • ввічливий і професійний персонал;
  • готовність працівників швидко і ефективно вирішувати задачі покупця;
  • вигідні ціни;
  • швидка доставка;
  • прозорі умови кредитування і можливість оформити розстрочку без першого внеску з дому.

Для покупців, які потребують допомоги експерта у виборі техніки, на сайті передбачений онлайн-чат, де можна задати будь-яке питання і отримати вичерпну консультацію.

Як працює онлайн-розстрочка

Щоб купити будь-який товар в кредит, покупцеві потрібно зробити тільки три простих кроки. Для початку потрібно вибрати відповідну техніку і вказати зручні умови розстрочки. Далі потрібно заповнити коротку анкету, яка не потребує додаткових документів, крім паспорта та коду. Після відправлення анкети вона потрапляє на розгляд до менеджера DomComfort, який перевірить інформацію і схвалить кредитування. Після цього з покупцем зв'язується працівник мережі, щоб домовитися про доставку.

Всі три кроки в більшості випадків займають менше 30 хвилин часу, так як фахівці інтернет-магазину намагаються максимально швидко обробляти заявки. Важливо відзначити, що побутова техніка в кредит від магазину DomComfort доступна навіть людям з відсутністю кредитної історії, наприклад студентам, а також людям з поганою кредитною історією і тим, у кого немає офіційних джерел доходу. Алгоритм кредитування DomComfort дозволяє пропонувати розстрочку практично всім бажаючим, і робити це швидко і зручно, не виходячи з дому.

 

19 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів