Стадіон «Минай» готовий до футболу

Стадіон «Минай» готовий до футболу
Якщо команда тільки починає набирати форму після двомісячної перерви, то стадіон «Минай» вже зараз готовий до повернення великого футболу. Хоч на арені і не вирувало активне футбольне життя, але сама вона знаходиться у належному стані.

 

Як розповів представник стадіону Денис Титчак, робітники постійно підтримували порядок – звісно, дотримуючись всіх необхідних норм аби мінінізувати ризики бути зараженим COVID-19. До слова, минулого тижня всі працівники стадіону склали тести на наявність коронавірусу і результати їх були негативними.

Вже зараз можна відмітити, що газон на стадіоні «Минай» у відмінному стані – траву систематично косили та належно доглядали навіть під час карантину. «Залишати газон без догляду ми не могли собі дозволити, – розповів він. – Тому він був постійно під наглядом. Це робота на свіжому повітрі плюс ми дотримувалися медичних рекомендацій і планували всю діяльність так аби не було скупчення людей». Пощастило і з погодою – цієї весни не було затяжних дощів та великої спеки. Вже зараз поле придатне для футбольних матчів. На запасному – з минулого тижня тренується основна команда.

Інформаційний департамент ФК «Минай»

 

19 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів