Одна з лабораторій на Закарпатті, де проводили ПЛР-тести на COVID-19, "випадає" з роботи

Одна з лабораторій на Закарпатті, де проводили ПЛР-тести на COVID-19, "випадає" з роботи
Як розповіла сьогодні під час брифінгу в Ужгороді очільниця обласного Департаменту охорони здоров'я Єлизавета Біров, в обласній інфекційній лікарні на госпіталізації наразі перебуває 44 хворих на COVID-19, по 32 хворих - в обласній клінічній лікарні та Центрі легеневих хвороб і 17 - у міській клінічній лікарні.

 

За її словами, всі пацієнти - з пневмоніями і у важкому стані. Також є хворі по районах, але поки з непідтвердженим лабораторно коронавірусом, але з характерними симптомами. Поки не буде результатів тестування, таких пацієнтів не переводять у заклади першої хвилі. Однак щойно COVID-19 підтвердить ПЛР-тест, усіх важких хворих забирають у медзаклади першого рівня. 

Станом на сьогодні, повідомила Є. Біров, протестовано майже 17,5 тисяч закарпатців. "На кінець минулого тижня трохи назбиралося біологічного матеріалу, але за вихідні вдалося ситуацію розвантажити. На вчора було 122 тести, які всі були пущені в роботу, і на сьогодні черги вже немає". Разом із тим, наразі з роботи "випадає" одна з лабораторій, де проводилися дослідження методом ПЛР: так, від сьогодні лабораторія Центру громадського здоров'я проводитиме роботу по обстеженню призовників.

Закарпаття онлайн

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів