На Закарпатті немає жодного району зі спокійною епідситуацією по COVID-19

На Закарпатті немає жодного району зі спокійною епідситуацією по COVID-19
Про це сьогодні на брифінгу у Закарпатській ОДА повідомила завідувачка відділу ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України Вікторія Тимчик.

 

"Ситуація невтішна. За останні два тижні ми б'ємо свої ж антирекорди не лише по кількості інфікованих, але й по кількості летальних випадків. Цього тижня у нас було 5 смертей за добу. Це має дуже-дуже насторожити. Зараз немає жодної адміністративної території в області, де ситуація могла би бути більш-менш спокійна. В епідпроцес втягнуті всі без винятку адміністратині території. І навіть ті, де за останній період була більш-менш спокійна ситуація, зараз починають ативно подавати нові випадки", сказала Вікторія Тимчик. 

З її слів, по області найбільш загрозлива ситуація у Великоберезнянському, Іршавському, Перечинському, Міжгірському, Свалявському, Рахівському, Хустському районах. Там за останні 2 тижні найбільший приріст захворілих. 

"Це створює додаткове навантаження не лише на заклади охорони здоров'я, але й на мережу лабораторій діагностики. У такому випадку через навантаження станеться колапс лабораторій, коли громадяни будуть очікувати результатів по декілька днів, а то й тиждень", - додала пані Вікторія

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів