Як на Закарпатті функціонує шоколадна фабрика (ФОТО)

Як на Закарпатті функціонує шоколадна фабрика (ФОТО)
Із її роботою ознайомився очільник Закарпатської ОДА.

 

Шоколадний бізнес відомий далеко за межами України заснувала закарпатська підприємиця Людмила Галамбіца. Фабрика працює у селі Буштино. З її роботою ознайомився голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.

Пані Людмила розповіла, що виотовляють цукерки із натуральних інгредієнтів: сухофруктів та горіхів. Під час виготовлення солодкого продукту не використовують шкідливі добавки, консерванти, підсолоджувачі чи барвники.

Але сам рецепт, каже підприємиця – секрет! Його Людмила спочатку випробовувала на власній кухні.

Коли ж цукерки почали розбирати у великих масштабах, вирішили відкривати фабрику. Протягом кількох років впроваджували нові технології у цехах. Встановили сучасну пакувальну лінію. І сьогодні підприємство має чітко налагоджений виробничий процес, де працює команда професіоналів.

Колоритна сувенірна упаковка дозволяє використовувати цукерки у якості подарунку. Вже багато років «цукерки з сухофруктами популярні серед туристів, які приїздять до Закарпаття.

Пресцентр Закарпатської ОДА

 

21 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів