"Думаю, сценарій людей в коридорах близько", – голос із епіцентру ковіду Закарпатської обласної лікарні

"Думаю, сценарій людей в коридорах близько", – голос із епіцентру ковіду Закарпатської обласної лікарні
Чим більш серйозною стає ситуація із COVID-19 на Закарпатті, тим більшим є скептицизм населення. Медики, влада і журналісти постійно інформують краян щодо поточної ситуації, однак коментарі закарпатців у соцмережах зводяться до одного: "то все брехня". У коментарях під однією з "ковідних" публікацій ми побачили слова лікарки-ендокринолога Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. Новака Яни Свердлюк.

 

Пані Яна залишила коментар під дописом про велику кількість інфікованих та заповнені закарпатські лікарні першої хвилі.

Як повідомила Яна Свердлюк у коментарі Uzhgorod.net.ua, вона з колегами заступила на тижневу зміну в середу й перебуватиме у лікарні до цієї середи. Загалом у лікарні працює три бригади медиків.

"Друга бригада змінюється по суботах. Зараз тут є три бригади, 2 терапевтичні (кожна веде 28 і 25 хворих відповідно) і одна реанімаційна бригада. Це не перша наша зміна, всі хто тут, вже мали по дві-три тижневі зміни, а реанімація і по чотири. А це означає тиждень тут і подальша ізоляція від сім’ї ще на тиждень . А це важко... У кого є можливість, самоізолюється в окремих квартирах, хтось навіть на дачах знайомих. Буває, що сім’ї відправляємо до родичів", - прокоментувала лікарка.

Яна Свердлюк закликає закарпатців берегти себе й дотримуватися карантину, аби їй та колегам не довелося зустрітися із ними у інфекційному відділенні лікарні.

Uzhgorod.net.ua, фото надані Яною Свердлюк, перше фото ілюстративне

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів