Ужгородські ватерполісти провели перше тренування після карантину

Ужгородські ватерполісти провели перше тренування після карантину
Вперше під час карантину відбулося тренування гравців водного поло на відкритому повітрі. Ватерполісти спортивної дитячо-юнацької школи «Динамо» тренувалися на Ужгородському кар’єрі. За словами, тренера Геннадія Мордвінцева, займалися 20 хлопців віком 12-13 років.

 

Спортсмени виконували «тримання на воді»: потрібно протриматися в певному положенні щонайменше 30 секунд. Ватерполіст Іван Дорош пояснив, що це — основна вправа і хлопці роблять її майже на кожному тренуванні.

«Це вправа для воротарів, а також для того, щоб воротарі могли легше триматися на воді. Всі тримаються 30 секунд, а деколи ставимо рекорд — по 35 секунд, але це насправді дуже важко», — розповів спортсмен.

Ужгородські ватерполісти провели перше тренування після карантину

Триває заняття на кар’єрі близько двох годин, каже тренер Геннадій Мордвінцев. «Зараз хлопці відпрацьовують плавання на швидкість, — розповів він, — ведення м’яча, паси у воді з м’ячами і зараз будемо відпрацьовувати вправи на воротах: індивідуальні дії у нападі та захисті». Ватерполісти нині готуються до Чемпіонату України серед молодших юнаків, який мав відбутися у червні в Ужгороді, але через карантин, його перенесли на жовтень до міста Кам’янськ. Детальніше дивіться в сюжеті:

Суспільне Закарпаття

 

08 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів