Засідання комісії ТЕБНС в Ужгороді: що вирішили?

Засідання комісії ТЕБНС в Ужгороді: що вирішили?
В Ужгородській міській раді сьогодні відбулося позапланове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Міський голова Богдан Андріїв ознайомив присутніх із рішенням регіональної комісії ТЕБ та НС від 15 липня 2020 року, заслухали також інформацію про епідеміологічну обстановку в Ужгороді.

 

На засіданні, узявши до уваги рішення регіональної комісії, вирішили дозволити проводити в Ужгороді:

  • діяльність кінотеатрів виключно з наповненістю кінозалів до 50% місць у кожному окремому кінозалі;
  • діяльність закладів культури виключно з наповненістю до 50% стаціонарних розміщених місць для сидіння та/або не більше однієї особи на 5 кв. метрів площі закладу культури;
  • роботу розважальних закладів (нічних клубів), а також суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), закладів культури, крім кінотеатрів та крім діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та замовлень на винос, виключно у період від 7-ї години до 23-ї години.

Вказані заклади мають здійснювати діяльність із дотриманням усіх карантинних вимог та протиепідемічних заходів.

Ужгородський відділ поліції Головного управління Національної поліції у Закарпатській області, Управління патрульної поліції у Закарпатській області ДПП спільно із Ужгородським міським управлінням головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області та управлінням муніципальної варти продовжують посилений контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у громадських місцях.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів