Футбольний клуб "Ужгород" визначився з новим наставником

Футбольний клуб "Ужгород" визначився з новим наставником
Ним став Володимир Васютик, який до цього працював у ФК "Шахтар" Караганда (Казахстан) у тренерському штабі В'ячеслава Грозного. Представив головного тренера сьогодні на стадіоні "Авангард" президент клубу Іван Дуран. Також до тренерського штабу увійшов екс-наставник виноградівського "Севлюша" Валентин Слюсар.

 

Володимир Васютик у коментарі клубній прес-службі розповів: "Я радий очолити таку команду, як "Ужгород". Сьогодні зустрілися із керівництвом, аби оглянути тренувальну базу, інфраструктуру, обговорити графік підготовки до нового сезону. Тішуся, що є розуміння і підтримка від президента клубу Івана Дурана щодо умов подальшого тренувального процесу". 

 

 Команда наприкінці липня розпочне підготовку до нового сезону у Другій лізі. "Хочемо провести цього тижня командне тестування на виявлення COVID-19, також гравці мають пройти загальний медогляд. Після цього вже зможемо розпочати повноцінні тренування", — зазначив Володимир Васютик. У четвер новий тренерський штаб представлять футболістам.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів