Корисні ранкові звички, які піднімуть настрій та додадуть бадьорості

Корисні ранкові звички, які піднімуть настрій та додадуть бадьорості
На ці ранкові «налаштування», можливо, буде потрібно близько години. Але, це не так вже багато, якщо йдеться про здоров'я і гарний настрій. Якщо протягом місяця методично ввести їх у своє життя, то після навряд чи захочеться вставати не з тієї ноги, інформує Ukr.Media.

 

Розминка в ліжку

Відкривши очі, не варто відразу ж підхоплюватися з ліжка. Можна затриматися на 5-7 хвилин і витратити цей час на потягування з закритими очима. Потім попрацювати м'язами обличчя (побудувати гримаси, посміхнутися), зробити кілька глибоких вдихів і видихів животом.

Завершити розминку так: розтерти долоні, поки не з'явиться відчуття тепла. Потім покласти їх на очі, після чого можна відкривати очі. Обережно прибрати долоні від обличчя. Все, можна починати новий день.

Ранкова зарядка

Ні дня без неї. Комплекс вправ може бути будь-який — залежно від рівня підготовки і потреб, часу, який є на заняття. Підібрати відео в інтернеті. Головне — займатися натщесерце. Тоді організм вже з ранку буде в тонусі. Розтяжка займе не більше пари хвилин, але ефект обов'язково порадує.

Хвилини тиші

Зарядку можна замінити медитацією, яка допоможе налаштуватися на новий день у спокійному режимі. Потрібно сісти зручніше, впустити в кімнату свіже повітря. Закрити очі і провести 5-7 хвилин в повній тиші або під запис звуків природи (наприклад, шум вітру і моря).

Склянка води

Вода повинна бути досить гарячою, але щоб не обпікала. Вона допоможе заповнити втрачену за ніч рідину. До того ж гаряча вода дуже ніжно запускає роботу систем організму і готує його до швидкого засвоєння їжі. А ще трохи притупиться відчуття голоду, а значить, знизиться ризик переїдання, можна буде більш ретельно пережовувати їжу.

Масаж бадьорості

Після зарядки обов'язково рекомендується зробити масаж сухою щіткою, особливу увагу приділити проблемним зонам. Починати масажувати кінчики пальців рук і ніг, рухаючись у напрямку до серця. Потім слід приділити увагу животу, спині і плечам. Це допоможе розігнати лімфу. Потім в душ, після нього вже точно не захочеться спати.

Догляд за обличчям

Після душу прийшов час обличчя. Рекомендується обов'язково очистити шкіру, а після нанести зволожувальний крем. Зробити легкий масаж кінчиками пальців, він допоможе зміцнити м'язи обличчя, підтягне шкіру, усуває набряки. Не варто забувати, що влітку важливо захистити шкіру від сонця. Сонцезахисний крем потрібно наносити заздалегідь — хоча б за 30 хвилин до виходу з дому. Тепер можна поснідати.

 

 

03 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів