З початку року закарпатці у розвиток армії вклали понад 174 млн гривень

З початку року закарпатці у розвиток армії вклали понад 174 млн гривень
Порівняно з сімома місяцями 2019 року, цьогоріч збору на реформування української армії сплачено на 5,1 млн грн більше. Зокрема, у липні сума надходжень цього збору склала 23,7 млн гривень.

 

Фахівці органів ДПС Закарпаття зазначають, що прозоро і системно сплачуючи цей «патріотичний податок», усі категорії бізнесу активно підтримують українську армію. Як результат, за час, відколи почав нараховуватись військовий збір в Україні (з серпня 2014 року), платники податків краю поповнили державний бюджет відрахуваннями на потреби армії у розмірі понад 1,31 млрд гривень. Це засвідчує щире прагнення закарпатців мати сучасне військо, яке гарантуватиме мир.

Нагадаємо, що військовий збір запроваджено в Україні з серпня 2014 року як додаткове джерело фінансування і підтримки армії. Ставка збору становить 1,5% доходів, що підлягають оподаткуванню. Платниками військового збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Відповідальними за нарахування збору до бюджету в тому числі є роботодавці, що нараховують доходи у вигляді заробітної плати на користь платника податків.

Відділ комунікацій

ГУ ДПС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів