Цікаво знати: як організувати невеликі тренування впродовж дня, якщо у вас зовсім мало часу

Цікаво знати: як організувати невеликі тренування впродовж дня, якщо у вас зовсім мало часу
Сьогодні можливість відвідувати фітнес-зал є далеко не у кожної людини. Але завжди є способи додати спорт у свій завантажений графік.

 

Робота, навчання, діти і сім'я залишають мало часу на заняття собою, проте виглядати красиво і привабливо хочеться, інформує Ukr.Media.

Що робити в цьому випадку?

Влаштовувати собі міні тренування протягом дня. Звичайно, вони не допоможуть швидко скинути зайву вагу, але тримати себе з ними в формі і поступово худнути цілком можливо. Поговоримо про те, як організувати такі невеликі спортивні підходи впродовж дня.

Зранку

Робити перше тренування найкраще в ранковий час, коли організм після сну готовий легко витрачати калорії з жирових запасів. Можна виконати наступний комплекс вправ:

  • 1 хвилина стрибків на місці;
  • 1 хвилина ходьби на місці;
  • 1 хвилина бігу на місці;
  • 1 хвилина берпі.

Для максимального ефекту потрібно зробити 3-4 підходи, які займуть всього 15 хвилин. Проте за таке тренування цілком можна скинути до 200 калорій залежно від інтенсивності занять.

Якщо людина не любить кардіонавантаження або не прагне знизити вагу, то вона може виконувати звичайну зарядку, щоб розбудити свій організм, змусити його працювати. Завершити ранкове тренування можна контрастним душем, який підсилює кровообіг, позбавляє від целюліту і дозволяє мати гарну та рівну шкіру.

В обід на роботі

Друге тренування варто робити в обід, коли в людини є перерва. До обіду людина досить втомлюється, їй необхідно позбутися від напруги в тілі. Махи руками, нахили головою в сторони, нахили вперед і назад, рухи тазом, махи ногами — прості і ефективні вправи, які відмінно знімають напругу в тілі. Також в обід рекомендується зробити тренування для очей, що особливо важливо для тих, хто проводить весь робочий день за комп'ютером. Очі людини втомлюються особливо, тому їм також потрібно приділити увагу.

Увечері вдома

Третє тренування найкраще робити вдома. Увечері можна пропрацювати сідниці і ноги. Випади і присідання допоможуть створити красиві рельєф на стегнах і сідницях, також ефективна вправа сідничний місток. Махи ногами в різні боки допоможуть людині позбутися від проблем з внутрішньою стороною стегна, вони також прибирають ненависні вушка на стегнах. Також ввечері варто приділити увагу пресу. Для цього підійдуть різні скручування, вакуум живота. Можна зробити кілька вправ на розтяжку, які знімають втому і допомагають розслабитися. Якщо людина хоче мати красиве і струнке тіло, їй важливо не шукати причини, чому вона не може ходити в тренажерний зал, а знайти способи, як займатися вдома чи навіть на роботі. Наприклад, ранкове тренування можна замінити поїздкою на роботу на велосипеді — це буде дуже корисно для тіла, а також допоможе заощадити на транспорті.

Не менш важливо підібрати ті вправи, які будуть подобатися людині, щоб спорт не пригнічував її, а підіймав настрій, змушував посміхатися і ставати стрункішою.

 

12 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів