Боротьба за Прем'єр-лігу: закарпатський ФК "Минай" приймає луцьку "Волинь"

Боротьба за Прем'єр-лігу: закарпатський ФК "Минай" приймає луцьку "Волинь"
В останньому турі Першої ліги з футболу ФК "Минай" (Закарпаття) прийматиме сьогодні, 13 серпня, луцьку "Волинь": обидві команди розділяють два очки у турнірній таблиці. Закарпатці йдуть на другій позиції у турнірній таблиці з 59-ма балами, "Волинь" — на четвертому місці з 57-ма пунктами.

 

На вихід до Прем'єр-ліги претендують відразу 5 команд Першої ліги. Це "Інгулець" (Петрово), "Минай", "Агробізнес" (Волочиськ), "Волинь" та "Рух" (Львів).

 

"Враховуючи, що "Рух" та "Інгулець" в останньому турі гратимуть з командами не з топ-7, то не очікуємо, що вони втратять очки. А "Агробізнес" на підвищення класу не претендує – вони не проходили обов’язкову атестацію. Доля ще одного місця для проходження в УПЛ буде залежати саме від результату поєдинку закарпатців та волинян. Хто переможе, той і буде у трійці лідерів. Нічия також задовольнить «Минай», а луцькій команді слід лише вигравати", — пише прес-аташе закарпатської команди Денис Фазекаш.

 

Матч відбудеться на стадіоні "Минай" сьогодні, 13 серпня, без вболівальників із дотриманням протиепідемічних заходів. Початок поєдинку о 17:30.

Суспільне Закарпаття

 

13 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів