Ужгородська делегація з міськради долучилася до Міжнародної конференції в Харкові

Ужгородська делегація з міськради долучилася до Міжнародної конференції в Харкові
Робоча зустріч українських партнерів проєкту «Міста в розширеному європейському просторі: спільний розвиток потенціалу державних установ за допомогою словацько-українського транскордонного співробітництва та вдосконалення доброчесності в державних справах (CEEA)», одним із партнерів якого є управління міжнародного співробітництва та інновацій Ужгородської міської ради, відбулася минулими вихідними у Харкові. Участь у ній взяли і представники Ужгородської міськради.

 

Нагадаємо, цей проєкт реалізовується і фінансується у рамках операційної програми «Норвезький фінансовий механізм», пріоритет «Транскордонне співробітництво / належне управління, підзвітні установи, прозорість».

Заступник начальника управління міжнародного співробітництва та інновацій Дмитро Мірошніков обговорив із представниками департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради питання щодо початку реалізації проєкту, його належного планування та представлення зацікавленим сторонам, узгодили також план роботи на найближчі кілька місяців.

Також ужгородська делегація долучилася до Міжнародної конференції «Роль дипломатичних представництв в активізації міжнародного співробітництва після пандемії: шляхи та перспективи». Конференція відбулася в рамках засідання Харківського дипломатичного клубу, участь у ній взяли представники дипломатичного корпусу – члени Харківського дипломатичного клубу, а також представники посольств Республіки Казахстану, Словаччини, Албанії та Грузії.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів