Свідомі не переводяться: на Закарпатті визначали сумлінних платників податків

Свідомі не переводяться: на Закарпатті визначали сумлінних платників податків
Обласна рейтингова комісія Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків - 2019" сьогодні зібралася, щоб визначити переможців І туру Всеукраїнського рейтингу та визначити його переможців.  

 

Як відзначила голова Ради ТВ АППУ в Закарпатській області Марта Волощук, закарпатські підприємства беруть участь у рейтингові з 2011 року, і загалом за веь час спробували себе на такому своєрідному маганні 345 учасників.

"Слід відзначити, що 18 підпрємст перемогти на І етапі конкурсу, а 33 – на другому, всеукраїнському, і це кожен третій, що дуже хороший показник, – додала Марта Волощук. – Загалом відзначу, що Закарпаття щороку дуже достойно представлене на всеукраїнському рівні конкурсу, і неодноразово навіть займало перше місце серед областей".

Цьогоріч Закарпатську область на Всеукраїнському рівні рейтингу «Сумлінні платники податків України – 2019» представлятимуть 11 суб’єктів господарювання – таке рішення схвалили члени комісії засідання Обласної рейтингової комісії конкурсу.

Обирали загалом із 28 великих, середніх та малих підприємств, що брали участь в конкурсі.

Начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області Ілля Матьоли відзначив, що "визначаючи сумлінного платника податків, ми засвідчуємо його високі досягнення з дотримання податкової дисципліни, кількість офіційно працевлаштованих працівників, його витрати на соціальні програми. Нам важливо все це підтримувати та заохочувати в нашому краї".

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

    

 

03 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів