Буковинець віз контрабандою через КПП "Тиса" 27 iPhone (ФОТО)

Буковинець віз контрабандою через КПП "Тиса" 27 iPhone (ФОТО)
30-річний житель Вижницького району у «червоному коридорі» вказав про наявність 20 місць багажу. Усно заперечив про інші товари, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню.

 

Митники, перевіривши всі речі та пакунки, виявили не задекларовані мобільні телефони торгової марки «Appl» різних моделей: « Iphone 11 Pro Max», «XP», «XP Max», «8 Plus», «7 Plus», які були у використанні.

Гатжети знаходилися у поліетиленовій сумці з іншими речами. Буковинець не визнав престижні Айфони своєю власністю, «перевівши стрілки» на маловідомих людей, які в Італії передали зазначені товари йому для перевезення в Україну.

Митники задокументували протокол про порушення митних правил за статтею 472 Митного Кодексу. Згідно митного законодавства в Україну можна ввозити товар, сума якого не перевищує 500 євро, а вага – 50 кг.

Ціна одного айфона у торгових магазинах коливається від 250 до 1000 дол в залежності від моделі. Тож, не задекларовані гаджети, які потребують додаткової оцінки спеціаліста-експерта, вилучені до рішення суду.

5f5dc3f394c20.jpg

5f5dc3ff03284.jpg

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів