В Ужгороді нагородили сумлінних платників податків Закарпаття

В Ужгороді нагородили сумлінних платників податків Закарпаття
Сьогодні, 17 вересня 2020 року, в Ужгороді відбулось урочисте нагородження переможців обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2019». Захід пройшов за участі Олексія Петрова, голови Закарпатської обласної державної адміністрації, Іллі Матьоли, начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області, Марти Волощук, голови ради ТВ АППУ у Закарпатській області та сумлінних платників податків краю.

 

У привітальних словах керівництво обласної рейтингової комісії Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019» подякувало всім платникам за сумлінне виконання своїх обов’язків перед державою та високу податкову культуру. Варто зазначити, що щорічний Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків» започаткований у 2011 році і до сьогоднішнього дня виконує свою основну мету – сприяння розвитку підприємництва, посилення авторитету платників податків та максимальне залучення бізнесу до сумлінної сплати податків.

Сьогодні свої нагороди отримали переможці обласного рівня, серед яких підприємства трьох категорій – великі, середні, малі. Під час визначення переможців комісія оцінювала повноту та своєчасність сплати податків та зборів, дотримання податкової дисципліни, кількості офіційно працевлаштованих осіб, розмір середньомісячної заробітної плати на підприємстві, суми коштів, витрачених на соціальні програми та благодійні акції.

ДПС у Закарпатській області

 

17 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів