"Буковина" - "Ужгород": прев'ю матчу

"Буковина" - "Ужгород": прев'ю матчу
У поєдинку 3-го туру чемпіонату Другої ліги закарпатська команда зіграє на виїзді проти чернівецької “Буковини”.

 

Із цією командою “Ужгород” зустрічався зовсім нещодавно: наприкінці серпня у Кубку України. Тоді підопічні Володимира Васютика продемонтрували хорошу гру та позитивний результат — вдалося виграти з рахунком 2:0 на стадіоні “Авангард”. Героєм того протистояння став Юрій Чонка, після прострілу якого оборонець зрізав м’яч у власні ворота, також гравець “Ужгорода” результативно виконав стандарт.

 

У стартовому турі чемпіонату “Буковина” зазнала розгромної поразки 5:1 від ФК “Діназ” (“ужгородці” перемогли цю команду вдома — 2:0). А от уже у матчі 2-го туру колектив з Чернівців зумів зібратися і здобути першу звитягу: на виїзді мінімально перемогли “Чайку” — 0:1.

Звичайно, “Ужгород” тільки у середу приймав суперника за класом значно вищого — ФК “Агробізнес”. У Кубку, на жаль, закарпатська команда вилетіла, поступившись мінімально — 0:1. Футболісти гідно боролися проти суперника, але, за словами наставника Володимира Васютика, зараз вже повністю перелаштувалися на черговий поєдинок у чемпіонаті.

 

У минулому сезоні “Ужгород” і “Буковина” були сусідами у турнірній таблиці. Відповідно до результатів достроково завершеного турніру у активі чернівецької команди були 20 очок, в “Ужгорода” — на один пункт менше. У дебютному матчі Другої ліги закарпатська команда на виїзді перемогла з рахунком 1:3. А вже вдома “Ужгород” переміг”Буковину” мінімально — 1:0. У обох матчах, до слова, відзначався Адріан Пуканич, якого і цього разу остерігатиметься оборона “Буковина”. Особливо видовищним вийшов гол капітана у домашньому поєдинку: він зумів забити ударом з кутового.

Поєдинок обслуговуватиме арбітр з Львівщини Ярослав Леськів. Асистуватимуть йому Р. Кобялко та В. Онищук.

“Буковина” — “Ужгород”

Стадіон “Буковина” (Чернівці)

20 вересня, неділя. Початок матчу о 17:00

 

20 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів