Рейтинг RST: Закарпатці за місяць закупили нових авто на 3 млн доларів

Рейтинг RST: Закарпатці за місяць закупили нових авто на 3 млн доларів
У серпні в Ужгороді та Закарпатській області зареєстрували 90 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні склала 3 мільйони доларів.

 

Серед марок лідером продажів став японський бренд Toyota. На Закарпатті зареєстрували 20 автомобілів цієї марки на суму 650 тисяч доларів без врахування вартості додаткового обладнання. В трійку найпопулярніших марок увійшли Skoda і Renault, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

У рейтингу моделей на першому місці минулого місяця у регіоні був седан Toyota Camry. Крім нього були популярними Skoda Octavia та Toyota RAV4.

Серед усіх зареєстрованих авто 67% склали кросовери. 35% – машини з дизельними моторами, а середній об’єм двигуна склав 2,1 тисячі сантиметрів кубічних.

Загалом впродовж серпня в Україні зареєстрували 7 тисяч нових машин. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 210 мільйонів доларів США. Серед цих авто – 5 тисяч кросоверів, що складає майже 75% від загального обсягу авторинку. Українці купували і машини преміум-сегменту: Rolls-Royce Cullinan, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz GT AMG, п’ять Porsche 911 та вісім електромобілівPorsche Taycan.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів