Як і де взяти довгостроковий кредит без перевірки місця роботи у 2020 році?

Як і де взяти довгостроковий кредит без перевірки місця роботи у 2020 році?

 

Для довгострокового кредитування в Україні банки вимагають пакет документів, куди входить не тільки паспорт і ідентифікаційний код, а й довідка про доходи з роботи. І якщо позичальник працює неофіційно, то отримати кредит без перевірок вкрай складно. Найпростіший вихід із ситуації - звернутися в одну з мікрофінансових організацій, яких в Україні налічується понад 700. МФО видають гроші в кредит онлайн за допомогою автоматичної системи оцінки позичальників, тому можуть надавати свої послуги цілодобово.

Як отримати схвалення на кредит?

МФО займають провідну частку українського ринку споживчого кредитування і в зв'язку з високою конкуренцією пропонують клієнтам кредити за вигідними умовами. Зазвичай взяти довгострокові кредити онлайн на карту простіше в такій організації, в тому числі на тривалий термін. Багато МФО не вимагають довідки з місця роботи, тільки паспортні дані, ІПН і номер мобільного телефону.

Таким чином, оформити кредит можна:

  1. Без довідки про доходи.

  2. З поганою кредитною історією.

  3. З наявністю боргів і прострочень.

Де можна взяти кредит без офіційної роботи?

Довгострокові кредити онлайн оформляються практично в будь-який з мікрофінансових організацій. Вибирати варто тільки ліцензовану компанію, читаючи умови кредитування на сайті та відгуки про неї в інтернеті.

Приклади умов мікрокредитування:

  • «Е-Гроші»: кредит на карту до 30 тис. UAH за 10 хвилин, денна ставка від 0%;

  • «CCloan»: на карту до 10 тис. UAH за 10 хвилин, денна ставка від 0,01%;

  • «Mandarino»: на карту до 60 тис. UAH за 10 хвилин, денна ставка від 0,01%;

Особливості укладення угод про позики в МФО

Оформити мікропозику «до зарплати» або довгостроковий кредит в МФО можуть позичальники, які підпадають під умови:

  • Від 18 років;

  • Громадянство України;

  • Скан-копії паспорта та ІПН;

  • Довідка про доходи.

Це стандартні умови отримання кредиту в МФК, але через високу конкуренцію між організаціями багато з них стали більш лояльно ставитися до вимог. Скориставшись агрегатором кредитних компаній можна вказати в параметрах пошуку необхідні умови кредиту і вибрати для себе найбільш підходящий варіант: як по процентній ставці, так і за кількістю необхідних документів.

Щоб отримати кредит на рік на сайті МФО необхідно заповнити онлайн-заявку. У заявці необхідно вказувати тільки достовірну інформацію, в розгорнутому вигляді. При заповненні заявки особливу увагу варто приділити граматиці, так як часто їх перевіряє автоматична скорингова система і від правильності заповнення може залежати буде вона схвалена чи ні.

Правила видачі кредитів

Для отримання кредиту в МФО клієнт також повинен надати свій мобільний номер, адреса електронної пошти та особистий номер чинної банківської карти. Баланс карти не повинен бути мінусовим або нульовим, на карті повинна бути будь-яка доступна сума. Це необхідно для верифікації операції по кредиту, коли кредитор заморожує мінімальну суму на банківській картці позичальника і задає кодовий питання для зазначення цієї суми.

Після перевірки даних кошти моментально зараховуються на карту позичальника.

 

25 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів