В Ужгороді пройшов щорічний турнір з дзюдо серед молодших кадетів (ФОТО)

В Ужгороді пройшов щорічний турнір з дзюдо серед молодших кадетів (ФОТО)
10-11 жовтня в залі Падіюну пройшов щорічний турнір з дзюдо серед молодших кадетів до 17 років "Кубок Закарпаття» (2004-2006 р.н.).

 

У цьому році він Всеукраїнський, а не міжнародний через пандемію. Більше 200 чоловік приїхали з різних міст країни: Київ, Харків, Одеса, Луцьк, Львів, Хмельницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Овідіополь, Шацьк, Надвірна та ін. Закарпаття представляло три команди: ДЮСШ№1 м.Ужгород, ДК «Рандорі» Ужгород та ДЮСШ м.Іршава. Численна команда ДЮСШ №1 м Ужгорода була представлена майже у всіх вагових категоріях. Команда закінчила змагання з трьома медалями - золото і дві бронзи. Хочеться відзначити, що незважаючи на невелику кількість юних спортсменів, боротьба була напруженою і складною.

Чемпіоном турніру став Камінський Андрій у ваговій категорії до 50 кг, і виконав норматив кандидата в майстри спорту. Бронзову медаль турніру виборов у вазі до 66 кг Суботів Іван і Циник Олег у ваговій категорії до 81 кг.

Двоє спортсменів зупинилися за крок від медалі - вони програли бронзовий фінал і стали п'ятими: Поляк Юрій (60 кг) і Клочок Олександр (66 кг). Потрібно відзначити, що останній боровся вперше на такому турнірі і з травмованою ногою дійшов до п'ятого місця.

Не дуже вдало відборолись (7 місце), але принесли очки команді такі спортсмени: Тимошкин Артур (73 кг), Капустей Володимир (73), Мілюченко Олексій (66), Паламарчук Ілля (73), Матьовка Артем (60), Штефаняк Артем ( 46).

Дуже дається взнаки брак тренувального процесу через пандемію коронавіруса.

Спортсменів в таких непростих умовах підготували: Камінський В.А., Капустей В.В., Куліш Ю.О.

Віктор Камінський

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів