До 75-ї річниці вишу в УжНУ представили власну поштову марку

До 75-ї річниці вишу в УжНУ представили власну поштову марку
Карантин вніс корективи у життя Ужгородського національного університету – і святкування 75-ї річниці у звичайному форматі немає. Проте в рамках цієї приємної для кожного ужнівця події вже влаштували акцію з озеленення території на БАМі, презентували кілька відеопривітань і навіть зробили погашення особливої марки.

 

До 75-ї річниці вишу в УжНУ представили власну поштову марку

20 жовтня у фоє головного корпусу вишу відбулося урочисте представлення марки обмеженого тиражу, приуроченої до річниці університету. Варто нагадати, що до 50-літнього ювілею 1995 року був розроблений конверт із зображенням УжНУ.

З дотриманням карантинних норм на заході були присутні ректор УжНУ Володимир Смоланка, директор Закарпатської дирекції УкрПошти Сергій Калій, голова Ужгородського клубу філателістів, віцепрезидент асоціації філателісів Микола Дудник та інші представники цих організацій.

«Завдяки зусиллям УкрПошти та Ужгородського клубу філателістів маємо можливість погасити марку, яка була випущена спеціально до річниці нашого вишу. Сьогодні – унікальна подія, яка підкреслює вагу Ужгородського національного університету для нашого суспільства», – відзначив Володимир Іванович.

Після вітальних слів Володимир Смоланка, Сергій Калій, Микола Дудник разом погасили марки штемпелем, а завершальним етапом стало підписання художніх конвертів та власної марки.

Вікторія Кенідра

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів