Як працюватимуть дитячі садки та НВК Ужгорода, в яких облаштують виборчі дільниці

Як працюватимуть дитячі садки та НВК Ужгорода, в яких облаштують виборчі дільниці
Два дні не працюватимуть 4 ужгородські дитячі садки, де будуть виборчі дільниці. Про це сьогодні розповіла заступниця начальниці міського управління освіти Марина Пуківська.

 

Йдеться про 30 дитячий садок, 18-й і два навчально-виховні комплекси "Веселка" та "Пролісок". Там у п’ятницю, 23 жовтня, готуватимуть дільниці до голосування, а в понеділок після виборів приміщення продезінфікують. Ще 3 садки — 15-й, 28-й та НВК "Гармонія" — не прийматимуть дітей тільки в понеділок, 26 жовтня. Ярослав Немеш – батько двох дітей, які відвідують садок № 20 в Ужгороді. Чоловік каже: про те, що в деяких садках зміниться графік через облаштування там виборчих дільниць, він чув.

"Ми з дружиною ходимо на роботу і не знаємо, де залишити дітей на ці дні. Ми не маємо можливість з ними сидіти вдома і з дітьми ходити на роботу незручно", — сказав чоловік.

 

У 20-му садочку буде виборча дільниця, але він працюватиме у звичному режимі, розповіла завідувачка закладу Мар’яна Ковач. Виборці приходитимуть голосувати на перший поверх до спортивної зали. Садочок побудований за типовим проєктом, є вільні чотири входи і виходи.

 

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів