Сбушники викрили в Закарпатті трафік нелегального транзиту іноземців до ЄС

Сбушники викрили в Закарпатті трафік нелегального транзиту іноземців до ЄС
На Закарпатті СБУ блокувала транзитний трафік переправлення нелегалів до ЄС.

 

За попередньою версією слідства, двоє мешканців одного з прикордонних районів намагалися налагодити незаконне переправлення громадян однієї з країн Близького Сходу до Євросоюзу. Своїм клієнтам вони обіцяли перехід держкордону поза встановленими пунктами пропуску.

Оперативники спецслужби встановили, що перед виходом на «маршрут» фігуранти переховували нелегалів в одному з ресторанних комплексів району.

Співробітники СБУ задокументували спробу нелегального переправлення зловмисниками чотирьох іноземців за кордон. 

Під час слідчих дій за адресами проживання організаторів правоохоронці виявили засоби зв’язку, військовий тепловізор, комп’ютерну техніку і чорнові записи із доказами протиправної діяльності.

У межах кримінального провадження, розпочатого слідчими органів безпеки, обом фігурантам повідомлено про підозру за ст. 332 Кримінального кодексу України.

Наразі тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності інших осіб, ймовірно причетних до протиправної діяльності.

Операція проводилась спільно з Головним оперативно-розшуковим відділом Мукачівського прикордонного загону під процесуальним керівництвом Закарпатської обласної прокуратури.

Пресслужба УСБУ в Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів