Роздача понад 200 гектарів землі: що відповіли в Держгеокадастрі Закарпаття

Роздача понад 200 гектарів землі: що відповіли в Держгеокадастрі Закарпаття
Через роздачу понад 200 гектарів земельних ділянок на Закарпатті обласна прокуратура проводить розслідування у зв'язку з можливим зловживання службовим становищем. У Держгеокадастрі Закарпаття сьогодні, 19 листопада, відповіли на запит Суспільного.

 

Згідно з цією інформацією, протягом 5-7 листопада 2020 року Держегокадастр Закарпаття передав у власність понад 37 гектарів земельних ділянок. Найбільше — на Берегівщині (майже 20 гектарів). На Ужгородщині – понад 6 га, на Мукачівщині – 4, на Рахівщині — понад 3. На Великоберезнянщині і Тячівщині виділили менше двох гектарів земель, на Воловеччині, Свалявщині та Іршавщині — менше одного гектара. У Виноградівському та Перечинському районах – нуль. Цю інформацію Суспільному надав начальник Держгеокадастру Закарпаття Іван Завальнюк.

Також він повідомив: щодо земель на полонині Руна, то відомство протягом 5-7 листопада накази не видавало.

Нагадаємо, 11 листопада в соцмережах з’явилися публікації про можливу незаконну роздачу понад 200 гектарів земель в Ужгородському, Виноградівському, Берегівському, Рахівському, Тячівському і Мукачівському районах, а також на межі Великоберезнянського й Перечинського – на полонині Руна. 12 листопада обласна прокуратура розпочала розслідування через можливе зловживання службовим становищем працівниками Держгеокадастру Закарпаття.

suspilne.media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів