Визначився чемпіон Іршавщини з футболу

Визначився чемпіон Іршавщини з футболу
Нещодавно на стадіоні «Боржава» у селі Довге відбулись фінальні матчі чемпіонату Іршавського району 2020 року.

 

Першими на футбольне поле вийшли команди з великими футбольними традиціями, які мали вирішити долю бронзових медалей цьогорічного чемпіонату – ФК «Білки» та «Дружба» (Дубрівка). Команди продемонстрували яскравий футбол з великою кількістю моментів, які краще втілили в голи білецькі футболісти. Дербі відбулось! 4:2 на користь футбольної дружини з Білок, і як результат, третє місце у 2020 році. Вітаємо як призерів, так і самобутній колектив з Дубрівки, який за останні 4 сезони зумів здобути медалі різного гатунку районної першості. Після завершення матчу вищевказані футбольні колективи нагородили подяками, медалями, а ФК «Білки» ще й красенем-кубком. До фінального поєдинку чемпіонату Іршавщини пройшли загатські «Карпати», які кілька років не брали участі у районній першості, та футбольний колектив, що кілька років поспіль демонструє не лише бажання грати, а й займає призові місця районного чемпіонату – ФК «Гребля».

Фінальний поєдинок розпочався із високих швидкостей, які не спадали до фінального свистка арбітра. Команди демонстрували технічний, комбінаційний та непоступливий футбол, і якщо більшість складу «Карпат» є досвідченими футболістами, які вже наближаються до завершення своєї кар’єри, то ФК «Гребля» залучився підтримкою молодих за віком виконавців, що в майбутньому ще принесуть славу собі та рідній команді. У цьому фінальному матчі важко було віддати комусь ініціативу. Перевага переходила від одних до інших. Гідні суперники, які дійсно заслуговували на перемогу у чемпіонаті. Але переможець може бути тільки один! В основний час суперники не змогли забити бодай один раз. Тому, долю фіналу визначили післяматчеві одинадцяти метрові удари.

Кращими у пробитті ударів «з точки» виявились футболісти із Загаття. Вітаємо «Карпати» у здобутті першого золота в своїй історії! Греблянським футболістам побажаємо подальшого успіху та не зупинятись на досягнутому! Оргкомітетом змагань було визначено кращих гравців чемпіонату Іршавського району у 2020 році. Звання кращого голкіпера заслужено отримав Олександр Гайдук. Кращим захисником за підсумком сезону став Йосип Стойка з дубрівської «Дружби». Кращим півзахисником визнано Юрія Станинця із ФК «Білки». Цього сезону найбільше «наколотив» м’ячів у ворота суперників Михайло Цільо. Відповідно звання кращого нападника було вручено гравцю «Карпат».

Федерація футболу Іршавського району

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів