Інтер’єрна фотостудія в Ужгороді

Інтер’єрна фотостудія в Ужгороді

 

Інтер’єрна фотостудія – це найкращий варіант для втілення найкреативніших ідей та задумів фотографа. Щоб створювати красиві портфоліо, робити фотозйомки різних жанрів, студія є підготовленим та облаштованим для цього простором-майданчиком.

Інтер’єрна фотостудія, що це?

Фотоательє нового формату – це сучасна фотостудія, яка здатна задовільнити потреби будь-якого фотографа чи відеографа. Інтер’єрна фотостудія – це гармонійне поєднання стильних локацій, які відтворюють особливу атмосферу. Це творчий простір, який поєднує у собі унікальні дизайнерські рішення, різноплановий інтер’єр, ідеальні світлові схеми та атмосферу, де кожен зможе почуватись комфортно та затишно, як вдома. Інтер’єрна фотостудія є тим місцем, де клієнт має змогу під прицілом фотокамери виразити свою індивідуальність та унікальність. 

Інтер’єр фотостудій являє собою художньо та архітектурно оформлений внутрішній простір будівлі, що забезпечує людині естетичну насолоду, а для фотографа – ідеально сприятливі умови для роботи. Інтер’єрна фотоcтудія – це тематичний декор, спільна кольорова гама, оригінальні елементи інтер’єру, стильний дизайн, інтер’єр та увага до найменших деталей. Інтер’єрною можна назвати ту фотостудію, яка тісно співпрацює з дизайнерами та фотографами, які грамотно допоможуть розмістити комплект якісного світла серед різнопланового інтер’єру.

Також основною перевагою зйомок у інтер’єрній студії є незалежність від погодних умов, часу доби, комфорт, зручність та відсутність сторонніх на зйомці.

Для яких фотосесій підходить інтер’єрна фотостудія?

Інтер’єрна фотостудія – це ідеальне місце для тематичних фотосесій, таких як: дитяча, весільна, сімейна, фотосесія вагітності, зйомки бізнес-портретів, рекламних фото, тощо. Умови, створені в студії, дозволяють зробити «живі» та оригінальні портфоліо для будь-яких цілей.

Зокрема, тут можна влаштувати такі фотосесії:

Дитяча: у студії, зазвичай, створені всі умови, тепло, простір, чистота та цікаві елементи інтер’єру, що допоможуть фотографу зробити цікаві дитячі зйомки.

Сімейна: допоможе зберегти моменти щастя, де вся родина разом. Такі кадри завжди будуть окрасою сімейного альбому. Різдвяні свята є тим періодом, який найчастіше змушує зібратись всією родиною і зробити пам’ятні фото у студії.

Індивідуальна: вразить своєю тематичністю, креативністю та зможе стати портфоліо для роботи моделлю.

Тематична: в стилі love story, а також ранок нареченої, дівич-вечір, фотосесію вагітності, весільні фотосесії, тощо.

Корпоративна, або бізнес-зйомка: для співробітників компанії та колективу.

Крім того, фотостудією можуть надаватись послуги з предметної та рекламної фотозйомки, для чого потрібне все необхідне професійне обладнання, а також навички та вміння студійних фотографів.

Орендуючи годину зйомки в інтер’єрній фотостудії, можна зберегти унікальні моменти життя, які змусять посміхнутись через 10, 20, 30 років, оскільки вважається, що сила фото у його вічності.

Інтер’єрна фотостудія «Zoom studio»

«Zoom studio» – найпопулярніша серед фотостудій у м. Ужгород і загалом у всьому Закарпатті. «Zoom studio» – це, в першу чергу, про команду професіоналів, які створили прорив у сфері фотографії на Закарпатті. Оренда фотостудії «Zoom studio» – є простим та ефективним варіантом для фото та відеозйомки різних жанрів. Для втілення творчих задумів та ідей, кожний зал фотостудії «Zoom studio», з технічого боку, забезпечений всім професійним обладнанням, щоб поставити потрібну світлову схему і отримати стабільний результат у процесі фотозйомки. У студії для цього наявне імпульсне та постійне світло, софт-бокси, контрастні фони, тощо. Наразі, у фотостудії функціонує два облаштованих зали: зал з новорічними декораціями «New year», та зал з фонами «Backgrounders». Вартість оренди залу із новорічними декораціями «New year» за годину:

До 31.11 включно – 550 грн. З 1.12 до 10.12 включно – 650 грн. З 11.12 до 30.12 – 750 грн. З 2.01. – 20.01 – 650 грн (до 7 людей в залі, кожна наступна людина + 100 грн). Вартість оренди залу «Backgraunders» 550 грн/година. Окрім цього, є можливість забронювати оренду двох залів одночасно за ціною 1300 грн/година. Для того, щоб зняти весільні кадри, доступне бронювання тільки «2-х залів одночасно», що забезпечує максимальний комфорт для клієнтів.

Окрім оренди студії, є можливість замовити пакети послуг разом із роботою студійного фотографа. Пакет «Стандарт» – 1650 грн, (30 фото), пакет «Преміум» – 2150 грн (60 фото) та пакет «Максі» (80 фото). Вартість включає оренду одного або двох залів на вибір та роботу фотографа з віддачею оброблених в кольорі та ретуші фото.

Декор студії «Zoom studio» постійно змінюється і щоразу вражає своїми новими проєктами. Результати робіт, зроблених в цій студії, для багатьох фотографів є безцінними. Якщо ви ще не були у фотостудії і маєте сумніви – не зволікайте, обов’язково відвідайте і подаруйте собі та близьким неймовірні фото!

Замовляючи свою «щасливу» годину для зйомки «Zoom studio», у кожної людини у місті Ужгород і не лише, гарантовано буде радісний настрій та неймовірні фото!

 

 

26 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів