Закарпатська ДПС: нові рахунки для сплати податків діятимуть з 1 січня 2021 року

Закарпатська ДПС: нові рахунки для сплати податків діятимуть з 1 січня 2021 року
У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області звертають увагу платників податків, що Головне управління Державної казначейської служби України у Закарпатській області відкрило рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевого бюджетів, які вступають в дію з 01.01.2021 року.

 

Таким чином кошти, сплачені платниками з 01.01.2021 р на старі рахунки, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.

Звертаємо увагу, що нові реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів, а також реквізити для сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, розміщені на офіційному суб-сайті «Територіальні органи ДПС у Закарпатській області» в розділі «Бюджетні рахунки» (https://zak.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/).

Створення нових рахунків зумовлено змінами в адміністративно-територіальному устрої населених пунктів України, в результаті проведення адміністративно-територіальної реформи, відповідно до постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 р. №807-IX «Про утворення та ліквідацію районів» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року №712-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Закарпатської області».

ДПС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів