За доводами прокуратури взято під варту підозрюваного у наркоторгівлі жителя Іршавщини

За доводами прокуратури взято під варту підозрюваного у наркоторгівлі жителя Іршавщини
За клопотанням слідчого, погодженим начальником Іршавського відділу Хустської місцевої прокуратури, взято під варту підозрюваного у виготовленні та зберіганні наркотичних речовин з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України) із визначенням йому розміру застави – 180 тис. грн.

 

У ході слідства встановлено, що закарпатець висушував рослини, подрібнював листя і розфасовував «товар», готуючи до продажу наркозалежним клієнтам. Днями за місцем його проживання у с. Доробратово проведено санкціонований обшук. Знайдено та вилучено саморобний пристрій для куріння і поліетиленові пакети з наркотиками. Згідно з висновком експертизи, це – канабіс. Крім того підтверджено, що під час обшуку підозрюваний перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Наразі за процесуального керівництва Іршавського відділу Хустської місцевої прокуратури триває досудове розслідування, у ході якого правоохоронці встановлять усі обставини вказаного злочину.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів