"Мій писок на 22-й годині пошуків": гірський гід показав, як обморозив лице, шукаючи туриста на Закарпатті

"Мій писок на 22-й годині пошуків": гірський гід показав, як обморозив лице, шукаючи туриста на Закарпатті
Два дні рятувальники прочісували гори в 15-градусний мороз.

 

Близько 20 годин тривав порятунок туриста, 25-річного львів'янина, який заблукав під час проходження туристичного маршруту на горі Піп Іван Мармароський. 

Два дні закарпатські рятувальники прочісували гірську місцевість в хуртовину і 15-градусний мороз. Один з них — професійний гірський гід і співзасновник Fun Karpaty Travelers Company Богдан Фаштрига. Чоловік опублікував селфі і показав, який мав вигляд станом на 22-гу годину пошуково-евакуаційних робіт. 

"Мій писок на 22-й годині пошуково-евакуаційних заходів", – написав він. 

Приятель Богдана, професійний гід Антон Шевельов, зазначив, що подібні інциденти у Карпатах трапляються щороку.

"На жаль багато хто думає що раз Карпати мають не велику висоту, значить це не так вже й страшно і небезпечно, в результаті щороку хтось втрачається, і знаходять деяких, вже тільки навесні, їх так і називають "проліски".

Крім того що гори потрібно любити, їх ще потрібно поважати, а ще таких як Богдан, завдяки йому і хлопцям, у хлопця зі Львова, якого шукали більше доби, тепер є другий день народження, правда до дня народження, ще бонусом обморожені руки і ноги, але то таке, головне живий. Ставтеся серйозно до всього...", - написав чоловік. 

Нагадаємо, у Рахівському районі на Закарпатті знайшли туриста, львів'янина 1995 року народження, який два дні блукав під час хуртовини заблукав під час проходження туристичного маршруту на горі Піп Іван Мармароський. Хлопця знайшли волонтери, які допомагали рятувальникам. 

Автор: Лінда Хурані

Джерело: ТСН

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів