Як Ужгород прибирають від снігу ФОТОРЕПОРТАЖ

Як Ужгород прибирають від снігу ФОТОРЕПОРТАЖ
Комунальні служби Ужгорода від самого ранку очищають місто від снігу - вулицями їздить снігоприбиральна техніка, де не може проїхати вона - працюють самі комунальники, змітаючи і збираючи сніг. Як це виглядає - бачили і журналісти нашої редакції.

 

Про розчистку міста інформує прес-служба Ужгородської міської ради: "7 спеціальних комбінованих дорожніх машин, 5 тракторів комунального підприємства КШЕП, грейдер та навантажувач, а також понад сім десятків працівників обслуговувальних підприємств працюють сьогодні на прибиранні й розчищенні снігу в Ужгороді, інформує департамент міського господарства". 

Але наші журналісти на власні очі теж переконалися в тім, що місто прибирають (подаємо ілюстрації). А також від самого ранку ми зібрали фото від мешканців міста, якісь зробили самі, інші нам прислали, тож бачимо наразі повну картину. 

Також слід відзначити, що чимало підприємців розчищають території біля магазинів, кав'ярень, офісів, у яких працюють. На жаль, ми не встигли зробити фото, але бачили, як посипають тротуари протиожеледною сумішшю власники магазинів на Петефі.

Подаємо всі фото, які вдалося зібрати, в тому числі від прес-служби Ужгородської міської ради та від наших читачів. Велике спасибі всім, хто поділився!

Надсилайте ще на адресу   

[email protected]

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів