“Ужгородмолокозавод” відкрило цех з виробництва майонезу
Перша експериментальна партія нещодавно потрапила на ринки та в магазини міста.
Сьогодні товар прода?ться на ринках та в магазинах Ужгорода з метою відстежити рівень продажу, виявити якісні показники продукту, з?ясувати недоліки, що були допущені на виробництві експереминтальних партій.
Як повідомив Віталій Семаль, виконавчий директор з виробництва ВАТ ?Ужгородмолоко?, обладнання, за допомогою якого виробництво майонезу стало можливим, було закуплено у польської фірми ?Петемаш?. До цього часу ВАТ ?Ужгородмолоко? продукції такого виду не випускало. Тепер випуска?ться майонез двох видів ?Екстра? та ?Особливий?. Розфасовують його у скляну тару по 920 гр., а готують так званим ?холодним? методом, тобто всі складники змішуються без нагрівання.
До цієї новини немає коментарів