Дороговартісний товар для жінок поповнив склади Закарпатської митниці (ФОТО)

Дороговартісний товар для жінок поповнив склади Закарпатської митниці (ФОТО)
На пункт пропуску заїхав автобус VAN HOOL, який їхав з Італії і обрав "червоний коридор".

 

Водій, звісно не повідомив, що везе незадекларований товар, про це повідомили у прес-службі Закарпатської митниці Держмитслужби.

Відкривши коробки, митники виявили 27 шт бюстгалтерів торговельної марки «ABC Breast Care» на вішалках виробника «АВС», різних розмірів, виробництво – Китай; 89 шт бюстгалтерів марки «ABC Breast Care», в картонних коробках виробника, різних розмірів та кольорів, країна виробництво – Китай; 24 штуки чашки бюстгальтерів, марки «ABC», після операції на грудях, реставратори симетрії, різних розмірів, виробництво - США; 43 шт зовнішніх протезів молочної залози після операції на грудях, марки «ABC Diamond Classic», різних розмірів, виробництво - Камбоджа; майки жіночі торговельної марки «ABC», модель «Kalena camisole» різних розмірів та кольорів, виробництво – Китай.

Всього не задекларованих речей - 185 штук, вартість яких, зрозуміло, значно перевищує дозволені митним законодавством – 500 євро. Так, в Інтернет-мережі, до прикладу, ціна одного протезу - майже 280 доларів.

Відтак, відносно водія складено протокол про порушення митних правил за статтею 472 Митного кодексу України. Остаточну вартість вилученому товару надасть спеціаліст-експерт. Справу скерують до суду, який і вирішить подальшу долю предметів правопорушення.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів