На Закарпатті прикордонники не дали "заробити" контрабандистам на цигарках (ФОТО)

На Закарпатті прикордонники не дали "заробити" контрабандистам на цигарках (ФОТО)
Учора ввечері неподалік населеного пункту Саловка Ужгородського району прикордонники Чопського загону виявили групу осіб, які намагалися переправити в Угорщину партію безакцизних сигарет.

 

Рух шести невідомих у напрямку держрубежу помітив під час патрулювання прикордонний наряд відділу «Соломоново». На допомогу військовослужбовцям одразу ж вислали групу реагування та посилили ділянку додатковими нарядами з розшуковими собаками.

Під час пошукових заходів на відстані 500 метрів від кордону група реагування знайшла 16 пакунків тютюнових виробів, вочевидь, підготовлених до переміщення на територію Угорщини. У пакунках знаходилося 16 000 пачок сигарет різних виробників без марок акцизного збору України.

У ході подальших перевірочних заходів, за декілька кілометрів від місця виявлення сигарет, правоохоронці зупинили два мікроавтобуси, в яких перебували шестеро осіб, ймовірно, причетних до контрабандної діяльності. Троє з них не мали з собою документів, що посвідчують особу. Чоловіків, що перебували у прикордонні без документів, притягнули до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму.

Виявлені контрабандні сигарети доставлено у прикордонний підрозділ. Їх передадуть співробітникам фіскальної служби. Тривають заходи по встановленню усіх обставин справи.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів