До уваги закарпатців: рахунки за спожитий газ потрібно оплачувати протягом 5 днів

До уваги закарпатців: рахунки за спожитий газ потрібно оплачувати протягом 5 днів
Шановні споживачі природного газу! Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут» щиро вдячна всім, хто приєднався до умов договору на постачання природного газу від нашого товариства! Водночас нагадуємо, що, згідно з Правилами постачання природного газу, рахунки за спожитий газ повинні бути оплачені в такі терміни:

 

  • при розрахунку за квитанціями абонентської книжки постачальника споживач самостійно розраховує суму платежу та сплачує його постачальнику не пізніше 10 числа місяця, наступного за розрахунковим;
  • при розрахунку за платіжними документами (рахунками постачальника) оплата за послуги з газопостачання має бути здійснена споживачем у терміни, визначені в рахунку, який не може бути меншим п`яти робочих днів з моменту отримання споживачем цього рахунку.

Рахунок сплачується не пізніше 25 числа місяця, наступного за розрахунковим. Щоб формувати рахунки та оплачувати їх без комісії, реєструйтеся в Електронній абонентській книжці ТОВ «Закарпаттяенергозбут»: https://pay.zakarpatzbut.energy/home Для оплати природного газу працюють зручні сервіси: https://zakarpatzbut.energy/postachannia-prirodnogo-gazu/pobutovomu-spozhivachu/oplata-onlain .

У разі, якщо у Вас виникли питання, Ви завжди можете звернутися до кол-центру ТОВ «Закарпаттяенергозбут» за номером телефону 0-800-50-59-60 (Пн – Чт: 08:00-17:00; Пт: 08:00-16:00; обід: 12:00 – 12:48). Роз’яснення та допомогу Вам також можуть надати в Інформаційно-консультаційному центрі товариства за номером (0312) 42-99-92 (Пн-Чт

08:00 - 17:00, Пт 08:00 - 16:00 (обід: 12:00 – 12:48).  Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут» щиро вдячна всім споживачам за порозуміння та вчасну оплату рахунків!

 Пресслужба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів