Двома чайними ложками глазурі можна розмалювати 4 пряники, — ужгородка Мирослава Канюка

Двома чайними ложками глазурі можна розмалювати 4 пряники, — ужгородка Мирослава Канюка
Коржики у вигляді писанок до Великодня випікає ужгородка Мирослава Канюка. Для того, щоб спекти та розмалювати п’ять таких пряників, витрачає годину.

 

Пряники Мирослава Канюка декорує солодкою глазур’ю, яку можна зробити вдома. Для її приготування потрібно 4 інгредієнти.

"Зважуємо 80 гр нашого білка. Засипаємо пудру. На 80 гр білка орієнтовно 500 гр цукрової пудри. Не треба збивати окремо пудру і білок. Усе одразу. Засипаємо. На цьому етапі можна додати або лимонну кислоту, або лимонний сік. Я додаю лимонну кислоту — на кінчику чайної ложечки. Головне не збити глазур. Адже, вона потім буде дуже пишною і не гарно висихатиме на пряниках", — каже кондитерка.

Далі можна починати розмальовувати пряники. За словами Мирослави, кольоровою глазур зроблять харчові барвники або соки овочів чи фруктів. Консистенцію треба регулювати водою. Розпис одного пряника триває до 10 хвилин. Окрім глазурі для цього знадобляться кондитерський мішок та зубочистки.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів